Автор
Woman.bg

Тези 5 зодии обичат силно, но не показват чувствата си. Вижте кои са те

Когато някой спомене, че е зодия Овен, веднага в съзнанието ви изплува авантюристичен човек с лидерски качества. Ако ви каже, че е Дева, на мига ще заключите, че си имате работа с професионалист, ако е Риби, значи е мечтател и т.н. Но що се отнася до демонстрирането на чувства, кои са знаците, които смятате, че са по-склонни да го правят? Почти инстинктивно заключваме, че това са хора, които изглеждат студени като Козирозите например или дистанцирани като Водолеите. Истината е, че те са способни да изпитват дълбоки и разтърсващи емоции, но ще ги споделят с вас,само ако преценят, че могат да ви имат доверие, а това се случва с течение на времето.

Ето кои са зодиите, които трудно показват чувствата си:

Овен

Овните обикновено са силно фокусирани върху това, което искат да постигнат в живота си. Това като цяло е страхотно, но ще се превърне в проблем, когато говорим за лични взаимоотношения. Тази тяхна целеустременост може да остане неразбрана от техните партньори, които се чувстват недооценени. Това не може да бъде по-далеч от истината. Те са изключително грижовни и отдадени на половинките си, просто трябва да открият баланса между изпълнението на собствените и чуждите желания.



Близнаци

Да, точно Близнаците включваме в този списък. Звучи странно, защото те са царе на комуникацията и не са от хората, които ще стоят мълчаливо в ъгъла. Те са разговорливи, но и остроумни и този техен стремеж да интелектуализират темите на разговор ги отдалечават от сензитивния образ, към който така или иначе не се стремят. Всички емоции, които изпитва сърцето им биват обработени по аналитичен път от техния мозък. За да разберете как наистина се чувстват представителите на зодия Близнаци, се опитайте да разшифровате фразите, започващи с “Аз мисля”, като ги пречупите през призмата на емоциите.

Стрелец

Когато се намирате в компанията на някой Стрелец, никога няма да скучаете. Освен това ще се заразите с усмивки и добро настроение за седмици напред. Как да не ги обича човек? Ако обаче решите да задълбочите отношенията си с тях, се пригответе да срещнете голяма съпротива. В никакъв случай не трябва да си мислите, че са повърхностни или искат да се възползват от вас. Напротив, просто тяхната нужда да се чувстват свободни рисува в съзнанието им огромен непосилен товар, когато се заговори за сериозно обвързване и отдаденост.



Козирог

Козирозите са истински работохолици. Те ще изпълнят най-отговорните задачи в офиса, дори ще си вземат и за вкъщи. Как мислите, че ще им остане време за емоции? Те просто не са в листата им с приоритети. Освен това имат вродена склонност да издигат стени около сърцето си, за да запазят личните си мисли и чувства само за себе си. Затова представителите на този знак са единствените, които съзнателно и доброволно решават да останат необвързани. Според тях любовта и брака единствено ще ги разсейват от изпълнението на кариерните им блянове.

Водолей

Най-благородното качество на Водолеите е тяхната искреност и за да не се разочаровате от тях, не им задавайте въпрос, на който не сте сигурни, че искате да знаете отговора. Обикновено той ще бъде емпирично изведен и подкрепен с аналитични мисли и доказателства, но рядко емоционален или субективен. Не защото нямат развита интуиция или са коравосърдечни, а защото държат да поддържат добрата си репутация. Те притежават големи сърца и искат да помогнат на целия свят безвъзвратно, просто не обичат да създават много шум около себе си.

Четете още: Тези 3 зодии са майстори в секса