Тита е любимка на публиката и определено е идол на тийнейджърите. Ето защо преди няколко месеца новината за ареста на баща ѝ бе шокираща.

Припомняме ви, че родителят на певицата беше изобличен в престъпна схема за източване на пари от пенсионни фондове. Това се е случвало с помощта на служители НОИ. Бащата на Тита беше незабавно арестуван, а тя не коментираше темата до днес.

View post on Instagram
 

Сега обаче младата певица и идол на подрастващото поколение реши, че е време да сподели собственото си мнение в телевизионния ефир. Ето какво бе изказването ѝ по случая:

„Това е тема, която крия. Не ми се говори по нея. Българските медии малко прекалиха и пресолиха манджата. Тази новина стана новина заради мен. Единствено мога да кажа, че човекът е невинен, че може би всичко е една схема от България, но вярвам, че справедливостта ще възтържествува и когато това стане, ще им кажа на всички, защото аз винаги съм се гордяла и продължавам да се гордея с моето семейство, което страшно много обичам”, признава тя пред БТВ.

Съвсем разбираемо, Тита защитава родителя си, но къде е истината за заведените срещу него дела и как ще приключи този болезнен за нея процес, само времето ще покаже.

View post on Instagram
 

Четете още: Плюшено мече спаси живота на американец