Автор
Woman.bg

ТОП наръчник на руските любовници: Как да изневеряваш така, че мъжът ти да не се досети

Всяка една жена има право на личен живот и на щастие, дори ако е вече омъжена. При това обаче обвързаните дами имат и задължения и не бива да забравят за семейството си и за чувствата на партньора. Ако сърцето и хормоните ви нашепват, че няма да мирясате, докато не се озовете в леглото с новия си обожател, а при това не искате да се развеждате – тази статия е за вас.

Влюбената жена, дори и да осъзнава, че тази „нова любов“ няма бъдеще и е обречена да си остане временна авантюра, много трудно се сдържа да не демонстрира чувствата си. Отвътре й идва да покаже на целия свят, че е щастлива и окрилена! Замислете се обаче дали е нужно и разумно мъжът ви също да стане свидетел на вашата еуфория?

Ако отговорът е „не“ – погрижете се всичко да е скрито-покрито и не разчитайте сляпо само на късмета си.

Кажете си, че освен нова любов сте получили и главна роля в риалити-шоу. Най-важното е да контролирате лицето си – то не трябва да изглежда твърде щастливо.

Едно неизменно правило - вдигайте телефона
Задължително приемайте обажданията на мъжа си! Дори ако позвъняването ви хваща насред супер-креативен секс. Ако съпругът ви попита защо дишате толкова тежко, кажете, че отивате у приятелка, а асансьорът не работи и затова се качвате пеша до 12-тия етаж.



Нагласете мизансцена, отделете си време


Ако сте научили всички вкъщи, че имате еднакъв ежедневен маршрут, че всяка вечер се прибирате по едно и също време от работа, не излизате с приятелки, а през уикенда печете кексове и гладите ризите на мъжа си – всяко отклонение от графика ще се набива на очи. Подгответе си позициите предварително!

Първо - за да създадете благоприятна обстановка за незабележима изневяра, разширете списъка от места, където можете да отидете. Не е нужно да докладвате къде точно спортувате, къде си правите маникюр и педикюр, къде се епилирате, къде си „прочиствате чакрите“ и при кой козметик ходите. Мъжът ви обаче трябва да знае (чисто теоретично), че всичките тези места и хора съществуват и са реални.

Второ – измислете си поглъщащо времето ви занимание (кибиченето по форуми не става). Нека да е някакъв курс или тренинг, например. На въпросите от типа „Това пък за какво ти е?“ смело отговаряйте, че е време да помислите за кариерата си/личностното си израстване/духовната си страна и да се разсеете малко от бита и рутината. Плюс – ще разширите кръгозора си; минус – ще трябва да се постараете графикът на заниманията ви да е крайно неудобен за мъжа ви, който може да поиска да ви закара до мероприятието или да ви вземе оттам.


Затваряйте прозорците


Днешно време компютрите и другите устройства са достатъчно мощни, за да поддържат десетки отворени табове и прозорци. Но и вие самите бихте ли се въздържали да не хвърлите едно око на чатовете на мъжа ви в социалните мрежи? И той сигурно няма да устои на изкушението. Хората са не по-малко любопитни от котките. Не създавайте почва за случайни издънки, не запазвайте пароли в браузера си и не оставяйте отворени страници.

Трето – намерете си приятелка, обременена с купища проблеми. Много ясно – само вие можете да я спасите. Приятелката трябва да бъде не твърде ярка красавица (иначе той може и да не ви пусне „на лов за мъже“ с нея), да внушава доверие. Няма да е зле на няколко пъти да я покажете на живо на мъжа си.

Измислете си свой списък с причини, поради които сте започнали да закъснявате или да се прибирате по нощите. Не прекалявайте до изтъркване с извиненията „Имаше задръстване“ или „Бях у приятелка“.

И като цяло – лъжете възможно най-малко. Понякога можете с честна и сериозна физиономия да отговорите на въпроса „Къде беше?“ с „У любовника си, разбира се“. Само не изпадайте в подробности.

Взривоопасни дреболии


Липсващите презервативи в опаковката и празният блистер от хапчета за експресна контрацепция могат да предизвикат чуденки и въпроси. Мисли за изневяра могат да пробудят и по-дребни детайли – откъснати части от опаковки на контрацептиви по джобовете, облечено наопаки бельо... И дори тази статия – изтрийте я от историята на браузера си!

Алибито може да е три вида – желязно, мътно и недоказуемо. Практиката показва, че железните алибита често изглеждат нагласени, а мътните правят впечатление на най-достоверни. Тоест уж не помните всичките си движения в рамките на деня, но не демонстрирате пристъпи на амнезия. Най-добрите доказателства ще са косвените потвърждения на думите ви – рекламна брошура, салфетка от дадено заведение, карта за отстъпка, рекламно кибритче. Но внимавайте - косвените „улики“ работят във ваша полза, само ако сте споменали за желанието си да посетите конкретно място. В противен случай могат сами по себе си да предизвикат подозрения.

Един съвет – най-добрата защита е нападението. Дръжте мъжа си под контрол, обаждайте му се периодично, дори ако не ви се иска. Цупете се от време на време и го „ободрявайте“ с въпроси от рода на „Защо цял час не ми отговори на есемеса?“, „Къде беше?“, „Къде си?“, „Кога ще си дойдеш?“, „Защо не си се прибрал още?“. Не отказвайте секс и си позволявайте да бъдете „ревнива“.

Обажданията от любовника


Не го записвайте в телефона си като „Слънчицето“ или „Душицата“, не му измисляйте женско име (ами ако мъжът ви някой път вдигне телефона, когато той се обажда?) и не го кръщавайте лаконично „Фризьор“. Просто не запазвайте номера му в паметта на телефона си! Едно късче хартия с небрежното „А. Б. – администрация“ ще е достатъчно.

Миризми


Мъжките списания често съветват читателите да подаряват на любимите си един и същ парфюм. Възползвайте се от това ноу-хау и подарете на мъжа си и на любовника си еднакви аромати.

Не се уединявайте с телефона си, ако любовникът ви звънне „просто така“, защото се е разнежил. Може да обясните някак самия разговор, но трудно ще намерите оправдание за блажената си усмивка и отвеяния си поглед после. Впрочем, не прибягвайте и до изтриване на списъка на обажданията – това изглежда подозрително. Но във всички случаи ще е добре да изключите сигнала за получаване на съобщение.

Един ценен съвет – внимавайте особено по празници! Нищо не изглежда по-съмнително от жена, която седи на маса с мъжа си и с всичките им приятели и упорито цъка есемеси.

Топ 10 издънки

- Случайна среща (на улицата или в любимото ви заведение);
- Използвани чифтове билети, касови бележки (на тях пише не само сумата на сметката, но и часа, името на заведението, направените покупки);
- Увереността, че детето ви е твърде малко, за да издаде нещо на татко;
- Прочетени есемеси и писма;
- Подслушани телефонни разговори;
- Диагностициране на венерически заболявания;
- Отказ от секс със съпруга или пък обратното – демонстриране на нови и неподозирани умения;
- „Странно“ изражение на лицето;
- Необясними подаръци или подаръци с твърде дълга и подробна история;
- Рязка промяна на имиджа и навиците.

Благодарение на технологичния прогрес при желание мъжът ви може:

- да получи разпечатка на обажданията ви;
- да засече по приложения къде се намирате;
- да ви локализира чрез защитна GPS-система на колата;
- да хакне имайла ви;
- да прочете съобщенията ви в социалните мрежи;
- да провери траншовете и разплащанията по сметката ви – особено ако имате обща сметка.

Готовност №1

В чантата си непременно трябва да имате мокри кърпички, парфюм, козметика. Някои дами си носят дори и чисто бельо, душ-гел, шампоан и хавлиена кърпа – една карта за фитнес ще ви даде правото да разнасяте подобни неща. Задължително проверявайте дали из чантата ви и джобовете ви не са се запилели издайнически дреболийки – парчета от опаковки и празни блистери. Оглеждайте внимателно дали по вас, по дрехите ви и по бельото ви не са останали чужди косми. Може да ви издаде и котешката козина, ако вкъщи нямате котка. Не забравяйте, че сексът трябва да е безопасен – нали не искате венерически заболявания и нежелана бременност? И преди да се приберете вкъщи, обърнете внимание как изглеждате. Трябва да сте в рамките на стандартния си изглед. Не хуквайте да вземете душ, веднага щом се приберете – това със сигурност ще предизвика подозрения.

Пък ако всичките ви хитрости не са свършили работа и всичко е станало очевидно – не си признавайте! Плачете, но не се оправдавайте. Това с нищо няма да ви помогне.