Автор
Woman.bg

Топ тенденции при чантите за пролет-лято 2019

Чантите от пролетно-летния сезон 2019 не са просто един обикновен стилен аксесоар, а шедьоври, връх на креативността и човешкия гений. Съвършенство в най-висшата му, артистична и стилна форма. Аскетичните дизайнерски решения от студените сезони остават на заден план. Напред излизат най-смелите, най-запомнящите се и иновативни модели. Защото модерната дамска чанта на 2019-та не е само една чанта. Тя е връх на креативността. Шедьовър. Истинско произведение на изкуството!

Следват топ тенденциите при дамските чанти за пролет-лято 2019. Всяко едно от модните решения, представени в нови марки колекции, има свой собствен дизайн, всеки уникален по свой собствен и ненаподобим начин:

Чанта тип мини сандъче

Много актуални през идващите топли сезони на 2019 се очертава да бъдат чантите тип мини сандъче. Като се започне от цветовете, премине се през материите и се стигне до декорациите, разнообразието е голямо, а очарованието – гарантирано. Особен акцент дизайнерите правят върху флоралните мотиви, а ярките нюанси са на почит.

Бялото е на пиедестал

През новия сезон сред модните колекции при чантите ще властва и белият цвят. Ще го срещнем във всичките му тоналности – от матово-бели, през перлени, до кремави нюанси. Формите също са във вихъра на разнообразието си – от класически правоъгълни с удължена форма, до футуристични кръгли.

Животински принтове

Любовта на дизайнерите към животинските принтове не си отива лесно. През новия сезон марките единодушно издигат на пиедестал текстурата на змийската кожа. Ще я видим върху неонови нюанси, зелени, червени и бели цветове.

Чанта тип торба

Този път дизайнерите смело решават да увеличат количеството, което може да събере една дамска чанта. Решението е... още по-голяма, широка и, разбира се, не по-малко шармантна огромна чанта тип торба. Колкото по-обемиста, толкова по-добре. Материи и цветове – бол.

Чанти на верига

Един от най-хитовите модели през сезон пролет-лято 2019 са чантите с вериги. Колкото по-тежки, груби и масивни, толкова по-добре. Те могат да стоят като красива декорация на чантата, да висят небрежно или да поемат ролята на каишка.

Миниатюрни чантички

Най-неприложимите и най-сладките аксесоари към дамския аутфит за следващия сезон. Трудно е да се нарекат точно чанти – много от моделите не могат да поберат дори един смартфон, да не говорим за типичното съдържание в една дамска чанта, но ако заложите на този модел, определено ще изглеждате различни и атрактивни.

Добрата стара ракитена чанта

Сламена, ракитена или трикотажна, чантата през топлите сезони от тези материи е винаги на почит.

Четете още: С какво да съчетаете денима тази есен?