Автор
Весела Георгиева

Това е Ени, една от първите адреналинки в "Господари на ефира" - няма да повярвате къде е тя сега!

Ени или Евгения Радилова, както се води по паспорт, се радва на огромен успех в далечната Америка. Красавицата сбъдна мечта и не пропусна да се похвали.

„Диско Кити съм, моята мечта се сбъдна! Създадохме първия косплей (костюми от анимационни герои – аниме, комикси, тв и видеоигри) клуб в Ню Йорк. С това сбъднах една своя мечта.“

Новината сподели самата Евгения пред "България Днес" момичето, което си пие кафето си с Ал Пачино.

View post on Instagram
 

Красивата бивша адреналинка танцува с огън и преподава в едно холивудско студио - заедно с Ал Пачино и Елън Бърнстейн - The Actors Studio.

Там среща звезди като Алек Болдуин, Харви Кайтел, Естел Парсънс. Благодарение на членството в студиото Евгения печели роли в пет от най-големите тв сериали като „Закон и ред“, „Високо напрежение“, а тази година и във „ФБР“.

View post on Instagram
 

„Преподавам на деца и възрастни. Режисирам филми и клипове, дори мога да се похваля с международни награди“, казва с усмивка тя. За новия си проект, в който е дискокотенце, тя мечтае повече от пет години.

„Накрая обединих в един образ - как се боря с огъня, танцувам и пресъздавам част от филма. Хората тук полудяват по идеята“, кефи се Ени.