Автор
Весела Георгиева

Това са зодиите, които се затварят в себе си, когато се ядосат - сред тях ли сте?

Всеки човек изразява гнева си по различни начини. Има някои хора, които няма да се поколебаят да бъдат напълно откровени. Други пък ще запазят ледено мълчание. Но това не означава, че не им пука... Ето кои са зодиакални знаци, които крият гнева си зад привидно спокойствие, а вътре в тях кипи вулкан, пише България Он Еър.

Рак

Хората, родени под този знак, мразят конфронтацията и са по-склонни да заглушат гнева си с мълчание. Вместо да говорят за наранените си чувства свободно, те мълчат. Ако попитате човек от зодия Рак какво не е наред, той просто ще скръсти ръце и ще се обърне на другата страна. Но никога няма да забрави лошото, имайте го предвид – много е злопаметен. Ракът ще потисне гнева си в момента, но дълго време ще проявява към вас пасивна агресия или казано с други думи – не очаквайте скоро да ви проговори.



Дева

Девите обикновено са срамежливи и рядко имат смелост да предизвикват драма или потребност да направят сцена, когато са ядосани. Те по-скоро ще прехапят устните си и ще прикрият гнева си зад маска, но няма да си позволят да покажат колко са наранени, защото смятат, че така ще се изложат. Гневната Дева игнорира човека, който я е наранил. Тя просто не може да го гледа, нито да говори с него и това ѝ личи.

Скорпион

Скорпионите са известни с това, че са мнителни и недоверчиви към хората. Когато някой ги ядоса, те са склонни да запазят мълчание, но този човек влиза в техния „черен списък“. И ще трябва да се бори доста усилено, за да спечели отново благоразположението и доверието на Скорпиона. Имайте предвид, че веднъж нараните ли човек от тази зодия, много е възможно той да ви отреже завинаги.