Автор
Woman.bg

Този ангел на Victoria's Secret губи ангажименти, защото е твърде секси

Има модели, които те впечатляват с нежност и перфектни мерки, има модели, които излъчват сладост, трети са просто фатални, а тялото и погледът им сякаш парят. Шанина Шейк е от последните. Тя е от любимите ни ангели на Victoria's Secret, а много модни брандове не могат да понесат сексапила ѝ. Самата Шанина споделя пред медиите, че е получавала редица откази заради фаталната си визия. Висшата мода просто не може да си позволи толкова сексапилен кадър.

И въпреки че среща много отрицателни реакции по пътя си, звездният миг за Шейк все пак идва, когато е избрана за ангел на Victoria`s Secret през 2012 г. Тя мигновено се превръща в звезда и до днес не спира да дефилира по световните подиуми.

Освен в професионално отношение, Шанина е изключително щастлива и в личния си живот. Тя е омъжена за музиканта Диджей Рукъс. Сватбата им се състоя в края на май 2018-а на морския бряг на Бахамите. Прелестната булка не пропусна да подчертае сексапила си и в този толкова важен ден за нея и заложи на прозрачна бяла сватбена рокля, която не скри нито сантиметър от красивата ѝ фигура.

View post on Instagram
 


Четете още: Майли Сайръс шеметна в червено (Снимки)