Автор
Весела Георгиева

Три важни урока за всяка зодия, които Вселената ни изпраща

Вселената обича смелите. Но също така ни учи на много неща през целия ни живот. Според някои източни легенди, Вселената има свои три важни урока за представителите на всяка зодия. Вижте какви са те!

Овен
Щастието за вас са близките хора. Парите се печелят, можете с тях, можете и без тях, но не можете без приятелите и семейството - те трябва винаги да са до вас. Понякога трябва само да се освободите от нещо, за да станете по-щастливи. Най-добрият начин за решаване на проблемите е да се научите да ги избягвате.

Телец
Ние всички сме равни и никой няма право да се нарича свръхчовек. За да ви уважават, трябва и вие да показвате своето уважение. Нищо не се случва просто така, за всичко си има причина. Ценете тези, които ви разкриват душата си.


Близнаци

Не бъдете егоисти. Егоизмът никога не е бил ценен. И не лъжете. Лъжата спасява само в момента. После става по-трудно. И още нещо - мислете за бъдещето. Далновидност – това е изборът не само на мъдрите хора, но също така и на тези, които ценят времето си.

Рак
За всичко лошо се плаща с искрено извинение. Ако сте наранили, това няма да остане ненаказано. Не се преструвайте, че сте по-добър, отколкото сте. Бъдете себе си – това е талант, който може да се развива. Преструвките изграждат стени, а не мостове. И да - не бъдете алчни.

Лъв

Най-полезното умение в този живот е умението да се поставите на мястото на другия човек. Харчете толкова, колкото можете да си позволите, а не колкото налагат модата и статуса. Всичко лошо отминава, точно както и всички добри неща. Животът – това е смяна на деня и нощта, положително и отрицателно, любов и омраза.

Дева
Не можете да бъдете винаги прави. Всеки прави грешки. Понякога е необходимо да поемате рискове, ако искате да бъдете щастливи. Дори и да си мислите, че сам не можете да се справите, вие сте способен на всичко - без помощта на другите.


Везни
Всичко ще бъде наред, защото животът не е само черно и бяло. Изборът е изцяло ваш. Не изисквайте от другите това, което не изисквате от себе си. Душата е винаги по-важна от тялото. Мислите са винаги по-важни от действието. Мислите са материални.

Скорпион
Дори и да можете да промените сами света към по-добро, това не е причина да казвате на другите какво да правят. Съвети се дават само, когато са поискани. При други обстоятелства това може да се разглежда като опит за манипулиране. Ако сте нанесли болка на някого, не се обиждайте, че ви отговорили със същото.

Стрелец
Дипломатичните хора винаги са по-успешни от егоистите. Това е особено важен урок на живота, който трябва да се научи възможно най-рано. Ценете помощта. Не злоупотребявайте с гостоприемство и доверието, ако не искате да бъдете мразени. Не се поставяйте над другите – всички имат недостатъци.


Козирог
Идеални хора няма. Колкото по-близо сте до идеалния образ, толкова по-скучен изглеждате на другите. Промените са нещо нормално. Цялото минало трябва да остане в миналото.


Водолей

Даваме си сметка, какво е истинската любов и приятелство само, когато започнем да ценим оказаните ни помощ и внимание. Само като се превърнете в най-добрия в нещо, можете да постигнете успех. Никога не унижавайте хората, особено на обществени места, ако не искате в бъдеще да имате големи проблеми.

Риби

За да се радвате на живота, трябва да знаете какво искате. Вървете винаги в тази посока. Семейството е необходимо на всички. Научете се да цените вашите роднини и всичко, което те правят за вас. Научете се да жертвате нещо, а не само да поглъщате чуждата любов, ако не искате да сте сами.