Автор
Ива Петрова

'Целият свят трябва да се страхува': Ванга за това какво ще се случи на 22 декември 2022 г.

Ванга е известна със своите предсказания, които винаги се сбъдват, и с многобройнте хора, които са се стичали се при нея ежедневно, пише руският сайт Wday.ru. Приживe известната на цял свят пророчица е била посещавана и от представители на висшите етажи на властта от Русия до САЩ.

Освен че се е занимавала с лични прогнози, пред посетители и медии Ванга охотно е говорела и за бъдещето на целия свят и отделните държави.

Сред съдбоносните дати за жителите на планетата спордед пророчествата ѝ, е предстоящата - 22 декември 2022 г. В нея се посочва, че целият свят трябва да се страхува от големия брат, тъй като "силата му ще помете всеки по пътя си", казва ясновидката.

Мнозина тълкуватели смятат, че под големия брат Ванга е имала предвид Русия. Също така в прогнозите те виждат намеци за държави като Румъния, Унгария и Полша, които "не искат да дават това, което не им принадлежи".

Наред с това Ванга обръща внимание на датата 22 декември, като посочва, че на нея ще се случи катаклизъм, предизвикан от реакцията на големия брат. „Слънцето ще падне като черна сянка. Ужасна катастрофа ще застигне човечеството, отнемайки живота на много хора", гласят думите на гадателката.

Не е известно с какво ще бъде свързана тази катастрофа, но това, което според Ванга щяло да се случи на тази дата, ще донесе редица проблеми и лоши последствия за хората.

За съжаление не само краят на тази година ще бъде труден. Според предсказанията на Ванга трудностите щели да продължат и през 2023 г., но щяло да има и моменти, когато хората ще могат да си въздъхнат и да се върнат към стария си живот - без конфликти и значителни проблеми.

Четете още: Най-ужасяващите предсказания през 2023 според пророчествата на Баба Ванга