Автор
Woman.bg

Цигулари от световния музикален елит идват в България

Те са обиколили целия свят заради магическите звуци на своите електронни цигулки. Свирили са пред Айфеловата кула и Ниагарския водопад, изнасяли са концерти в пустинята и пред емблематични замъци. Те са: Димитрис Исарис и Джордж Гайтанос! Виртуозни цигулари, които идват в България за три ексклузивни изяви.

Световноизвестни като DuoViolins, двамата музиканти са едни от най-търсените клубни артисти от Миконос, до Санторини, през Бахрейн, Торонто и Париж. Техните изяви са запомнящи се и трудно се описват с думи – това са уникални адаптации на класически рок, поп, етно и джаз класики, изпълнени абсолютно на живо. Репертоарът им включва и модерни диско хитове, които умело съчетават със звуците на своите електронни цигулки.



Заедно с DuoVioloins, в България, пристига и любимецът на родната публика – Consoul Trainin. Роденият в Гърция DJ, от години живее и работи в Дубай. 2016г. се оказа фундаментална година за него, в която лансира международния си хит “Take Me To Infinity”. Песента е на първо място в класациите на повече от 40 държави. Той е диджеят, който направи ремикс на хита на Адел „Skyfall“, от филма за Джеймс Бонд и пристига в България за истински парти маратон. Първият им концерт ще бъде на 13 август (събота) на плаж Смокиня, където точно в 14.00ч ще се изявят в Cavo beach club & restaurant. Същата вечер след 23.00ч те ще превземат най-голямата клубна сцена на Балканите – Bedroom Beach. Ден по-късно, в неделя (14 август), за звездния тандем е запазена сцената на Za Zú Lounge & Restaurant presents.



Очаква се трите изяви на Consoul Trainin и DuoViolins в България, да бъдат едни от най-запомнящите се събития за Лято 2022.