Автор
Теодор Муховски

Тъмните тайни започват да излизат: Бившият съпруг на Емили Ратайковски обвинен в сексуално посегателство над непълнолетни

Съпругът на Емили Ратайковски, с когото са в процес на развод, е обвинен, че е преспал с две тийнейджърки, след като им изпратил съобщения в Instagram.

Според "Дейли мейл" Себастиан Беър-Маклард се е свързал с момиче през 2016 г., което по това време е било на 17 години, преди да си уговорят среща.

Твърди се, че известният продуцент е обещал на тийнейджърката, че ще я запознае с актьора Робърт Патинсън на снимачната площадка на филма на Джош и Бен Сафди - Good Time.

Две жени са обвинили Беър-Маклард в сексуално посегателство в правни документи, получени от Variety, а трета го е обвинила в "обезпокоително поведение".

View post on Instagram
 

Ищцата твърди, че е била принудена да чака на снимачната площадка в Ню Йорк, за да бъде повикана за сцена и е била помолена да се съблече гола пред близо дузина мъже, които са били част от актьорския състав и екипа.

Обвинителката, която в момента е на 24 години, твърди, че също така е била принудена да застане гола пред братята Сафди и е била в двойка с актьор на снимачната площадка, който току що е бил освободен от затвора.

Жената разкрива през август миналата година: "Бях напълно зашеметена и се чувствах ужасена. Страданието ми само се влоши, когато от нищото актьорът ми прошепна в ухото дали може да го "вкара", докато камерите се въртят. Аз казах "не"."

Ищцата добавя, че след това е започнала да сексуални отношения с Беър-МакКлард, въпреки че е била непълнолетна и двамата са продължили да поддържат доброволна връзка в продължение на повече от две години.

Друга жена, която по това време е била само на 18 години - твърди, че е била ухажвана от продуцента, докато той е бил женен за Ратайковски.

Той ѝ е изпратил съобщения в Instagram и е казал, че ще я направи звезда по време на работата си по филма Uncut Gems, в който участват Адам Сандлър и Джулия Фокс.

Тя разкрива, че Беър-Маклард я поканил в апартамента, който споделял с Ратайковски, където двамата осъществили сексуален контакт.

Обвинителката добавя: "Себастиан и аз започнахме да се целуваме. Нещата ескалираха и след това, без да иска съгласието ми, Себастиан започна полов контакт с мен без предпазни средства".

Документите показват също, че жената смята, че Беър-МакКлард я е проследил чрез приложение за телефон и е изпратил съобщение на 15-годишно момиче в Инстаграм.



В изявлението ѝ се казва още: "Себастиан изглеждаше доволен от себе си и се засмя на коментара ми. Той не отрече обвиненията ми."

Вътрешен източник заяви пред Variety, че онлайн срещата на Беър-Маклард с 15-годишното момиче, както и връзката му с четвърта жена на снимачната площадка на филма Uncut Gems са довели до уволнението на продуцента от братята Сафди.

Друга жена, която е работила като стажант и асистент във филмовия бизнес, разкрива, че опозореният продуцент е имал притеснително поведение.

Сътрудници на Ратайковски коментират, че моделката не е изненадана от обвиненията срещу съпруга си.



Четете още: Сапунката продължава: Майката на Пике прикривала аферата му и ударила Шакира пред децата! (видео)