Турската Синди Крауфорд напусна мъжа си, искал да отслабва, докато е бременна

Тюлин Шахин, тв водеща и модел, известна повече като турската Синди Крауфорд, се грижи сама за малката си дъщеричка от известно време. И това ѝ спечели допълнителни симпатии от страна на публиката.

View post on Instagram
 

Тюлин е позната не само в Турция. 40-годишната млада майка бе водеща на няколко супер популярни тв предавания, участва в модни ревюта и събития, снимала се е във филми и има няколко книги, посветени на темите за здравето и красотата.

View post on Instagram
 

През 2019 г. Шахин се жени за Педро де Нороня, инвеститор от Лондон. Двамата са изключително щастливи, докато очакват да се роди първото им дете. Съпругът на Тюлин обаче се вълнувал не толкова от появата на бебчето, колкото от това дали жена му ще може да върне предишните си форми. „Той следеше внимателно килограмите, които качваше, и ѝ правеше груби забележки, ако преценеше, че е качила твърде много“, коментират близки до красавицата.

„Бях в петия месец, когато Педро започна да ми говори, че трябва да започна да отслабвам. Имахме постоянни скандали, правеше ми проблем дори за един сладолед“, разказва Шахин пред турски медии.

Когато на бял свят се появява малката Сиена Лейла, съпругът на Тюлин настоява да мине на бърза диета и да започне да спортува. Уморена от неговите упреци, тв водещата взела решение да се разведе. Разбира се, върнала формите си отпреди раждането, но без да тормози организма и себе си.

View post on Instagram
 

В момента тв водещата пътува навсякъде с дъщеричката си – по работа и за забавление.