Автор
Антония Дамянова

Турската звезда Йозджан Дениз се ожени за трети път. Майка му не харесва булката (Снимки)

Известният турски актьор, певец и композитор Йозджан Дениз се врече във вярност на своята половинка - дизайнерката Самар Дадгар.

Двамата са заедно от вече година и половина, но явно желанието им да сключат брак е надделяло и те официализираха връзката си на 20 януари.

View post on Instagram
 

Първи новината споделиха щастливите младоженци, които публикуваха снимки от тържественото събитие на профилите си в социалните мрежи. От там именно научаваме, че без да губят ценно време Йозджан и Самар са отпрашили към Дубай за медения си месец.

Това е трети пореден брак за Йозджан Дениз, след като премина през бурен развод с втората си съпруга - Фейза Актани, от която има син. С нея Йозджан вдигна сватба през 2018 г. След раздялата Фейза заведе дело за тормоз срещу знаменития си съпруг. Скоро след това Йозджан Дениз се влюби Самар Дадгар и бе оправдан от турските магистрати.

View post on Instagram
 

Според медиите в Турция майката на актьора - Кадрие Дениз, не е присъствала на сватбата на сина си, тъй като неодобрявала брака му със Самар. Наскоро в свое интервю Кадрие заяви: "Нека Йозджан чуе това! Не искам да се жени. Вече има едно дете. Пожелавам щастие на приятелката ти, но трябва ли да седнете на сватбената маса? Може би тя го иска, но аз не я искам".

Неодобрението на майката обаче явно изобщо не е дало резултат върху решението на сина ѝ, а още по-малко - на неговата избраница. Кадър с венчалната халка с огромен диамант, който Самар публикува в социалната мрежа, потвърждава това и доказва, че никакви спънки не могат да попречат на двамата влюбени да си кажа заветното "Да".

View post on Instagram
 

Четете още: Софи Маринова най-после призна за какво харчи най-много