Турската звезда от 'Листопад' Фахрие Евджен се завръща на екран след 3-годишна пауза

Турската актриса Фахрие Евджен се завръща на малкия екран след 3-годишно отсъствие. Красавицата нашумя у нас с ролята си на младата Неджля в превърналия се в култов сериал "Листопад" (2005 г.) и като Фериде в "Чучулигата" (2013 - 2014 г.).

View post on Instagram
 

Днес тя е една от най-известните и обичани актриси в Турция, които блестят с таланта си както от малкия, така и от големия екран. Актрисата е и едно от най-търсените от козметичните и модни брандове рекламни лица.

View post on Instagram
 

Всяка поява на нейна снимка в социалните мрежи се превръща едва ли не в събитие. Мъжете в Турция въздишат по Фахрие, а жените мечтаят да приличат на нея.

Имайки предвид факта, че може да се похвали с над 11 млн. последователи, са нужни само няколко минути, за да събере неин фотос в Инстаграм или Фейсбук стотици хиляди или дори милиони харесвания. През последните три години красавицата дължи популярността си именно на социалните мрежи, тъй като от 2017 г. насам тя не е участвала в нито една роля. Причината за дългото ѝ отсъствие от екран е свързана със събития от личния ѝ живот.

View post on Instagram
 

За радост на феновете ѝ звездата ѝ отново ще изгрее съвсем скоро. По информация на турските таблоиди тя се завръща на екран за нов сериал от 10 епизода, чиито снимки започват тази есен. Единствените ѝ изисквания са да работи до 4 часа на ден, за да може да гледа сина си Каран.

View post on Instagram
 


По 130 000 турски лири на епизод е поискала Фахрие според сведения в турския „Сабах“. Това прави малко под 30 хил. в български лева.

Турските медии уточняват още, че това е сравнително ниска цена предвид стандарта на живот, който тя води, макар и сумата да е рекордна за страната, където средната работна заплата е около 2500 лири. Само преди дни например, актрисата позира с чанта, чиято цена в Турция е 10 000 лири.

View post on Instagram
 

Четете още: Коя е Елчин Сангу - красавицата, която виждаме до Kъванч Татлъту