Автор
Ева Григорова

Тузаря защити Сара Джесика Паркър в караницата ѝ с Ким Катрал

Крис Нот, актьорът който играе ролята на Тузаря в “Сексът и градът”, застана на страната на своята екранна любима Сара Джесика Паркър в караницата ѝ с Ким Катрал.

Сара и Ким не се разбират от години и въпреки че публиката не е съвсем наясно на какво се дължи тяхното неразбирателство, фактът че Катрал не участва в продължението на поредицата е съвсем красноречив. Единственото обвинение, което Ким е отправила публично към своята колежка, бе през 2018-а година, когато тя разкри, че според нея Сара Джесика Паркър ѝ е поднесла неискрени съболезнования, когато брат ѝ починал.

View post on Instagram
 

В свое интервю Крис Нот нарече ситуацията “неудобна” и коментира поведението на Ким Катрал. “Трябва да ви кажа, че абсолютно нямам идея какво си мисли тя, нито какви са емоциите ѝ. Знам обаче, че съм много близък със Сара Джесика и описанията, които Катрал ѝ дава въобще не се доближават до истината. Харесвах я, смятам че тя беше невероятна в шоуто и че някои хора продължават напред по лични причини. Не зная какви са били нейните” - разкрива актьорът.

View post on Instagram
 


“Искаше ми се цялото нещо да не се беше случвало, защото беше доста тъжно и неудобно. Не ми харесва да виждам някой да говори лоши неща за Сара Джесика, защото тя е мишена и хората могат да бъдат доста гадни” - допълва той.

Крис разкри, че усеща че трябва да защити Сара Джесика и не е щастлив за начина, по който Ким я нарече “лицемер”, обвинявайки я че е “използвала” нейната трагедия, за да си върне имиджа на доброто момиче.

View post on Instagram
 


Скандалът се развихри през февруари 2018-а година, след като Паркър публично изрази своята съпричастност за кончината на брата на Катрал. “Майка ми ме попита днес, кога Сара Джесика Паркър, тази лицемерка, ще те остави на мира?” - написа тогава Ким в своя профил в Инстаграм. “Твоите опити да се свържеш с мен са само едно болезнено напомняне за това колко жестока си била преди и сега. Нека бъда съвсем ясна - ти не си моето семейство, ти не си ми приятелка.” написа тогава Катрал.

View post on Instagram
 


В същото интервю Крис Нот разкрива, че не е знаел, че Уили Гарсън е болен от рак. Припомняме, че актьорът който изигра ролята на Станфорд Блач, почина по време на снимките на настоящия сезон на сериала. Нот допълни, че голяма част от екипа всъщност не е знаела за заболяването на актьора и дори си припомни, че не е имал възможност да разговаря с него, когато го е видял за последен път на снимачната площадка, нещо за което искрено съжалява.

View post on Instagram
 

Крис допълни, че поради смъртта на Станфорд се е наложило сценарият на сериала да бъде пренаписан, тъй като за него е била предвидена доста по-голяма роля, отколкото е могъл той да изиграе приживе.