Учителката на принцеса Шарлот се омъжи за нейния кръстник

38-годишният Томас ван Страубензи се ожени за 32-годишната Луси Ланиган-О'Кийфи. Церемонията се е провела в тесен кръг от роднини. Кои са пък тези, ще попитате вие, а ние ще побързаме да ви отговорим. Томас е най-добрият приятел на принц Уилям, а също и кръстник на 5-годишната му дъщеря Шарлот. Луси пък е учителка на двете по-големи деца на Уилям и Кейт Мидълтън – принц Джордж (7 г.) и принцеса Шарлот (5 г.), която работи като преподавател и помощник-директор в частното училище "Thomas's Clapham school" в Лондон.

За предстояща сватба между двамата се заговори още през лятото, миналата година, когато стана ясно, че влюбените са отредили важни роли за херцога на Кеймбридж и неговата дъщеря. Плановете за пищна церемония обаче били осуетени от пандемията на коронавируса.

View post on Instagram
 

„Херцогът на Кеймбридж и Шарлот трябваше да бъдат шафери на събитието, но заради внезапното решение на влюбените да сключат по-скоро долгоотлагания брак, те не могли да присъстват на събитието“, пише Express.uk.

Първоначално тържеството било планирано за април, но било отложено за втората половина на лятото тази година. Според източници Луси и Томас очакват първото си дете, затова искали официално да узаконят връзката преди бебето да се роди. Така двамата си казали „Да“ на скромна сватба в параклиса „Chelsea Old Church“ в югозападен Лондон. Сред гостите били само родителите на младоженците, както и техните братя и сестри.

View post on Instagram
 

36-годишният Томас ван Страубензие притежава бизнес за недвижими имоти. В миналото е бил женен, но бракът му е продължил едва 3 години.

Кейт и Уилям били тъжни, че не могли да присъстват на сватбеното тържество, тъй като в момента са на почивка с децата си, но сърдечно поздравили приятелите си по телефона, допълват още от изданието.

Според медията двамата са се посветили на семейни разходки и колоездене на остров Треско, третият по големина остров в Англия.

Припомняме, че херцозите на Кеймбридж се отказаха от плановете си за дълго европейско пътешествие заради извънредните събития, свързани с пандемията. Вместо това решиха да се впуснат в "кратко бягство" с принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи преди началото на учебната година.

Четете още: Честит рожден ден, принц Джордж! Вижте как го поздрави мама Кейт