Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Удоволствия за Лъва, интуицията прави деня на Рака перфектен

Овен – Няма нужда да обяснявате действията си на хора, които така или иначе не ви разбират. Следвайте сърцето и ценностите си днес, без да се притеснявате за това, което се коментира зад гърба ви. Някои битки трябва да се водят тихо.

Телец – Пазете се от емоционално напрежение. Може против волята ви, да се окажете замесени в неприятно изпитание.Трудно се справяте с емоциите си през този период, така че помислете внимателно за това, от което се нуждаете.

Близнаци – В този ден ще се почувствате особено романтично! Ще привличате погледите на околните - дори на непознати. Съдбата може да направи корекции на вашите планове, така че е по-добре да не мислите за нищо грандиозно в този момент.

Рак – Звездите ви съветват днес да слушате интуицията. Тя ще ви помогне да вземете правилните решения по важни въпроси. Побързайте да се освободите от досадните домашни задължения, за да имате достатъчно време да си починете.

Лъв – Няма значение какво мислите за себе си. Така е решила госпожица Фортуна и тя е готова да ви даде от нейните бонуси - един много добър ден, изпълнен с положителни емоции и удоволствия.

Дева – Някои от вас получават заслужено признание днес, което ще ви донесе желаното удовлетворение и ще ви накара да се почувствате страхотно. Желанието за радикална промяна ще овладее много представители на вашия зодиакален знак.

Везни – Погрижете се за любимите си хора, но не забравяйте да обърнете внимание на вашите нужди. В областта на любовта вие сте напълно отдадени на партньора си и това подобрява отношенията ви.

Скорпион – Не правете няколко неща наведнъж, направете си график за себе си. Обърнете внимание на знаците, които ви представя съдбата. Разбира се, не трябва да стигате до крайности и да разчитате само на Провидението.

Стрелец – Старайте се да не се изнервяте от дреболии. В крайна сметка проблемът ще бъде решен, но заслужава ли си да си хабите нервите. Сега трябва да избягвате проблемни въпроси и конфронтации.

Козирог – Не е необходимо да планирате нещата за днес. По-добре е да обърнете повече внимание на близки хора и приятели. Позволете си да си починете и да се отпуснете - това ще ви донесе значителни ползи и радост.

Водолей –Късметът се обръща към вас. Отделете сега малко време на здравето си и помислете какво да правите в свободното си време. Вероятно ще чуете изповед от приятел. Бързи промени в настроението, не се поддавайте на негативни емоции.

Риби –Забравете всички притеснения за известно време. Седмицата не беше лесна, затова сега трябва да съберете сили. Вероятно скоро в личния ви живот ще настъпят големи промени - бъдете готови за тях.