Автор
Весела Георгиева

Уинона Райдър с любопитно признание за връзката си с Джони Деп

Уинона Райдър бе до болка откровена в интервю за новия брой на Harper's BAZAAR, сравнявайки раздялата си с Джони Деп с филма „Луди години“.

Актрисата от „Странни неща“ се връща към миналото, споделяйки някои много лични неща за връзката си с Деп, която започва през 1989 г. и приключва през 1993 г.

View post on Instagram
 

„Това бяха моите „Луди години“ в реалността“, каза Райдър, визирайки филма от 1999 г., в който тя участва и продуцира, за престоя на жена в психиатрична клиника за проблемни млади жени.

Една от най-красивите жени в киното, по която въздишаха милиони мъже, казва, че благодарение на „невероятен терапевт“ е започнала да се грижи за себе си, като си е представяла, че е дете.

„Спомням си, че играех героиня, която бива измъчвана в чилийски затвор [във филма „Къщата на духовете“ от 1994 г.]“, обяснява Райдър. „Гледах тези фалшиви синини и рани по лицето си [от кадрите] и се мъчех да се видя като това малко момиче. „Би ли се отнасяла към това момиче така, както се отнасяш към себе си?“

„Спомням си, че се гледах и си казвах: „Това е, което правя със себе си отвътре“. Защото просто не се грижех за себе си.“

Любопитен е фактът, че Райдър намира подкрепа от Мишел Пфайфър. „Спомням си, че Мишел ми каза: „И това ще мине.“

View post on Instagram
 

Преди време в интервю Райдър нарече Деп „първата си истинска раздяла“ и „първото си разбито сърце“. Той пък призна, че виновни за раздялата им са медиите.

„Много е трудно да имаш личен живот в този град“, казва той пред Los Angeles Times през 1993 г. Актьорът си дава сметка, че не е трябвало да бъде толкова откровен за отношенията си с любимата жена, заради любопитството на хората.