Автор
Люблена Папазова

Унижената годеница на Данчо от "Фермата" изплака мъката си

От два стола, та на земята. Това може да се случи с фокусника и общински съветник от Габрово Йордан Белев, който е един от най-интересните участници във "Фермата".Ревност като торнадо помете актрисата Даяна Ханджиева в риалитито. Повод да се разфучи й даде Йордан, с когото флиртуват от началото на шоуто, а всяка вечер си лягат един до друг и нежно се прегръщат. Илюзионистът си навлече гнева на красавицата, след като си позволи да демонстрира интерес към друга жена - народната певица Поли Хубавенска. Магът открадна китката й при възстановката на обичая Димитровден, по време на който всички участници бяха облечени с носии.



„Къде ще спиш тази вечер? Няма да спиш при мен с тези решения, които взимаш! Много ревнувам! Като ми гръмне тази ревност в стомаха, ходи я спри!“, изсъска ядосано Даяна срещу шашнатия Йордан, след което безпомощно се разплака и се сгуши в прегръдките му. Поведението на актрисата едновременно озадачи и разнежи фокусника. „Много харесвам Даяна, не мога да го скрия. Адски съм впечатлен колко земна и красива е“, призна по-късно той.

Междувременно годеницата на Белев, която изплака мъката си от флирта му с красивата актриса в социалните мрежи, изтри инстаграм профила си. Не е тайна, че Йордан има годеница, на която предложил брак преди да влезе във „Фермата” и Даяна разбра за нея от визитките на фермерите.

Брюнетката Камелия Ноева, която освен певица е и манекен. Тя е родом от Трявна и е била част от втория сезон на риалити предаването „Мюзик айдъл”. Днес обаче не й е до песни, макар че очевидно лекува мъката си с музика. „Има дни като днешния, сиви, дъждовни, сгушени между четири стени с купичка топла градинарска супа; има дни като изминалата сряда - привидно слънчеви навън и разрушително черни отвътре, пропити със сълзи и марково уиски, свличащи се на земята агонизиращи и изтощени от глад тела, но преродени с музика в разгара на нощта”, пише Ноева в социалните мрежи след поредната серия на „Фермата”.

Фенове се пробват да й вдъхнат кураж. „Не се познаваме, но ви пиша. Вие сте много красива, очевидно и умна жена. Понякога е по-добре да си сам, отколкото зле придружен. Пък и когато си сам имаш възможност да срещнеш истински качествен нов човек. Пожелавам ви го!”, пише Нели Тодорова.

Четете още: Вижте какъв мъж си търси Даяна Ханджиева