Автор
Woman.bg

Упражнението на Хилария Болдуин за хубав секс

Една от дамите, които заслужават огромна доза възхищение, несъмнено е любимата на актьора Алек Болдуин – Хилария. Тя е в отлична форма, а само преди три месеца даде живот на четвъртото им дете. Г-жа Болдуин е активна в Инстаграм, където вдъхновява жените по света да поддържат тялото си и непрестанно демонстрира нови и нови упражнения. Последното, което привлече вниманието ни, обещава по-добър сексуален живот.

Хилария захвърли удобния клин и остана по фланелка и бикини, за да покаже едно от любимите си упражнения. Ето как изглежда то:

View post on Instagram
 


Упражнението е за таза и долната част на корема. 34-годишната дама е категорична, че то може да доведе до подобряване на сексуалния ни живот и да ни помогне да контролираме повече пикочния си мехур. Разбира се, спомага да стегнем тялото си и най-вече долната част на корема. Дори е препоръчително за жени, на които скоро им предстои раждане или наскоро са дали живот, защото спомага за по-лесно протичане на родилния процес и за възстановяването от него.

За да го изпълните трябва да легнете по гръб върху равна повърхност. След това да вдигнете краката на горе и да ги разтворите. Добре е коленете ви да са изпънати, но ако имате нужда, свийте ги малко. Сложете ръце на тила и вдигнете главата напред също като при коремните преси. След това повдигнете таза, колкото ви е възможно и бавно се върнете в изходна позиция.

Хилария е сред известните йога инструктори и неведнъж е споменавала, че е изминала дълъг път, докато заобича тялото си и започне да се грижи за него. Преди тя се е борела с анорексия и булимия, но за щастие е открила начина да бъде в хармония със себе си и днес поддържа чудесно тяло.

Четете още: Топ 3 храните, които подуват корема