Автор
Христина Кирилова

Ужасяваща гледка: Ето как е изглеждала Ан Хечи минути преди катастрофата (снимки)

Лоша новина научихме тази сутрин от семейството на актрисата Ан Хечи, която пострада тежко при катастрофа на 5-и август. Шансовете да оцелее са почти нулеви, тъй като холивудската звезда е с "тежка аноксична мозъчна травма" и все още е в кома.

Семейството на Ан изразиха благодарност към всички, изпратили пожелания и молитви за оздравяването ѝ, както и към "всеотдайния персонал и прекрасните медицински сестри", които са направили всичко възможно тя да бъде спасена.

Преди минути излезе допълнителна информация в "Дейли Мейл", според която близките на актрисата и лекарите са взели решение да изключат животоподдържащите системи, когато настъпи мозъчна смърт и да дарят органите ѝ.

Изглежда, че медиците не дават никакъв шанс за Ан Хечи, тъй като семейството ѝ вече се сбогува с нея с думите: "Ще я запомним с голямото ѝ сърце и невероятния ѝ дух, който докосваше всекиго. Освен невероятния си и необикновен талант, Ан ни даряваше с доброта и радост. Толкова много ще ни липсва".

Припомняме ви, че актрисата пострада фатално при катастрофа, след като буквално се е забила с автомобила си в двуетажна къща. Превозното средство избухнало в пламъци, а имотът е останал необитаем след инцидента. Минути преди произшествието, Ан Хечи е била заснета зад волана, а в колата ѝ ясно се вижда бутилка водка. В кръвта ѝ са открити следи от наркотици, но предстои допълнително изследване, за да бъдат изключени всякакви медикаменти, които е приемала под лекарско наблюдение.

Четете още: Морето през август е бурно. Как да познаем мъртвото вълнение?