Автор
Woman.bg

В една и съща рокля: Ето как на 50 Джей Ло изглежда като на 30

Дженифър Лопес може и да е на 50, но може да сложи в джоба си повечето 30-годишни момичета. Доказателство за това е появата ѝ през септември на шоуто на Versace в Милано.
Джей Ло бе в емблематична рокля с тропически принт. В подобен тоалет певицата бе и на церемонията Grammy през 2000 г. Модните специалисти са категорични, че 20 години по-късно Лопес изглежда недокосната от времето.

View post on Instagram
 


„Някои казват, че изглеждам по-добре сега, отколкото през 2000 г. Не се хваля, това са просто клюки“, сподели вчера звездата в Saturday Night Live. И ако се чудите как Дженифър поддържа форма, отговорът е прост: със здравословен начин на живот и много спорт.

View post on Instagram
 

Лопес не крие, че се гордее със секс извивките си. 50-годишната изпълнителка не обича да гладува и определено не е от знаменитостите, които се вманиачават по диети. Храни се здравословно и спортува редовно. За нея красивото тяло е тонизираното тяло, независимо от размера.


*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.