Автор
Люблена Папазова

В главната роля дъщерята на президента: коя е Дарина Радева и коя звезда ще ѝ преподава в НАТФИЗ

Черна рокля с презрамки и бели маратонки избра за първия си учебен ден дъщерята на президента Румен Радев в НАТФИЗ. Задължителната маска също бе част от аутфита на бъдещата актриса. Както Woman.bg първи писа, красивата Дарина Радева влезе в най-престижния ВУЗ за актьори у нас с висок бал на осмо място сред всички близо 600 кандидати. На церемонията за приемането на новите студенти, тя бе посрещната от ректора проф. Станислав Семерджиев, който ѝ връчи студентската книжка, както и на всички нейни колеги.

Класът на П. Господинов-Радева е на втория ред (трета отдясно-наляво)

Двама преподаватели поеха класовете „Актьорство майсторство“ – известната режисьорка Маргарита Младенова и Пенко Господинов, един от асовете на Малък градски театър „Зад канала“. Именно Господинов, когото зрителите познават и от сериали като „Съни бийч”, „Стъклен дом” и „Седем часа разлика” ще преподава на Радева. 49-годишният Господинов досега бе асистент на големия Стефан Данаилов, който ни напусна преди близо година.

18-годишната Дарина от дете проявява артистични заложби. Тя завърши 35-о средно училище "Добри Войников" в столицата, прочуто с театралните си традиции. Докато беше гимназистка, участваше и в училищната му трупа "Ле Страпонтен", където играеше дори на френски език. Младата артистка живее с майка си Гинка Кесякова, която работи в банка, и брат си Георги, който все още е ученик. Той е само година по-малък от сестра си и догодина ще бъде абитуриент.

С Господинов и Семерджиев (в средата) на церемонията по откриването на учебната година

Заради карантината Дарина чака бала си по-дълго от обичайното, но все пак показа снимки в личния си профил в инстаграм от празненството. Тъй като изпитите за НАТФИЗ по традиция се провеждат през септември, тя можа да отиде на морска ваканция с приятели, преди да стане студентка.

Четете още: Дъщерята на Румен Радев приета сред първите в НАТФИЗ