Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

В неделя: Рибите да си отдъхнат, а Раците да бъдат малко егоисти

Овен – Денят обещава успехи и е благоприятен за всякакви контакти. Изпитвате желание за силни преживявания. Склонни сте да се поддадете на романтично увлечение или приятен флирт. Само бъдете разумни и не се увличайте прекомерно.

Телец – Активната почивка заедно с любимия човек или със семейството ще ви зареди с положителна енергия, а оптимистичното настроение ще се превърне в гаранция за добро самочувствие. Пътуване или разходка ще ви донесе много приятни емоции.

Близнаци – Днес е добре да поставите семейството, дома, бита, близките на първо място. Необходимо да се даде ход на домашните преобразования. Много представители на знака ги чакат приятни изненади.



Рак – Днес бъдете практични. Отървете се от ненужните неща, внесете чистота и ред в личното си пространство и във вашите дела. Добре е да се ръководите от принципа на здравия егоизъм и смело да поставите личните си нужди на първо място.

Лъв – Ако още не сте срещнали любовта, сами предизвикайте съдбата. Как ли? Флиртувайте с финес. По-често се усмихвайте на представителите на противоположния пол. Това ще помогне да ускорите желаното събитие.

Дева – Време е да помислите за бъдещето. В този случай е необходимо да се обърне внимание на детайлите и фините, невидими нюанси, тъй като от тях ще се образува картината на вероятното развитие на събитията.



Везни – В любовните отношения бъдете миротворци и ще можете да превърнете в любов всичко. Създайте оазис на спокойствие, близост и интимност за себе си и партньора си. Финала на деня зависи от това колко добре сте усвоили изкуството на баланса.

Скорпион – За повечето от вас денят ще има положителна окраска. Възможностите на свободните представители на знака за ново запознанство се увеличават, но трябва да използвате освен естествената си привлекателност и други лични ресурси, за да постигнете успех.

Стрелец – В любовният ви живот може да има турболенции, за което малко вина носите и вие. Опитвате се да демонстрирате превъзходството си или своето влияние над партньора си. Ако попаднете на точното място в точното време, може да осъществите интересно запознанство.

Козирог – Втората половина на деня е благоприятна за общуване с приятели и срещи в неформална обстановка, както и за запознанства. Възможно е да направите някои успешни покупки.

Водолей – Не отлагайте дейностите свързани с почистване, дребни ремонти и обновяване на дома. Намерете време да излезете и да се разходите на вън. Може да ви примами нова перспектива или да срещнете силно изкушение.

Риби – Мнозина от вас се нуждаят от спокойствие, тишина, свобода, релаксация. Една кратка почивка за презареждане на батериите ви напълно ще съответства и на препоръките на лекаря ви. Погрижете се първо за себе си и едва тогава мислете за другите.