Автор
Woman.bg

Валери Божинов и Биляна Дол се събраха във Враца

Старата любов ръжда не хваща, са казали хората. Любовната драма на Валери Божинов и Биляна Дол е приключила с хепиенд, твърдят и от BulNews. Според техен източник футболистът е бил засечен да обядва със сръбската лепотица в хотел във Враца, след което двамата се оттеглили в апартамента на Божинов.


Явно комшийката е приела извиненията на Божинов. Припомняме ви, че преди около месец брюнетката съобщи за раздялата си с него, като пусна прочувствено изявление, че „нагонът му“ към чужди жени е същината на проблема в отношенията им.

Ето какво написа тогава красавицата в профила си в социалната мрежа Инстаграм: "С Валери вече не сме заедно. За съжаление, настъпи краят на нашето общо пътуване, което мнозина определяха като мечта. Дадох най-доброто от себе си, за да бъда най-добрата партньорка, тъй като му помогнах да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да подобри отношенията с майка си и бившата си съпруга, както и самият той да се чувства щастлив и пълноценен.


Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха... и дори в Китай бях до него. Явно това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни.

Не става въпрос, че съм преставала да го обичам, но неговите болни инстинкти и желанието да ги осъществи ме нараниха като жена... Желая му всичкото щастие в живота, но повече няма да намери друга жена, която да го обича и подкрепя като Биляна Дол. Край!", написа тогава Биляна.