Валери Божинов се похвали с ново коте.

Култовият футболен нападател на Левски сподели снимка, на която показва как мачка гальовната си придобивка на дивана у дома.



От кадъра ясно си личи, че Божинов обожава котарака си и с охота го дарява с цялата си любов. Домашният любимец на спортиста пък видимо се наслаждава на ласките му, блажено отпуснал се в обятията на стопанина си.

Освен с рижавия красавец Валери е в компанията и на друг бивш български национал - Галин Иванов, издават от "България днес". Двамата са били заедно, за да гледат по телевизията мача на България срещу Северна Ирландия, спечелен от "лъвовете" с 2:1. Божинов дори бил облечен с фланелка с герба на "трикольорите", отбелязват още от медията.

View post on Instagram
 


От разговора между двамата става ясно, че пушат наргиле. "Как се казва?", пита Галин, докато Божинов си прави клипче с котарака. "Милко", отговаря Валери и се обръща се към новия си домашен любимец с думите "маци".

От изданието припомнят още, че преди време Божинов станал нарицателен за свалки с "малки котета". Тогава публично се появил чат, в който футболистът си уреждал интимни ласки онлайн. Култов остава неговият лаф, с който той се обръща към девойката: "Малко коте, секс има ли?".

Дали обаче в момента Валери има до себе си мадама, която да топли леглото му, все още не се знае. За последно той бе забелязан да вози непозната девойка в лъскавия си спортен мерцедес през август, припомнят от "България днес".

View post on Instagram
 

Четете още: Петканова стана копие на Преслава (снимки)