Валери Божинов има нова тръпка, заради която е решил да се върне у нас. Преди няколко дни футболистът разтрогна договора си с италианския клуб „Пескара“.

Контрактът изтичаше на 31 август, а Божинов ще се прибере малко по-рано. Близък приятел на Валерката споделил, че в живота на футболиста има нова любов.

Божинов вероятно ще се завърне в "Левски", а това ще му позволи да посвети своето време извън тренировките на мистериозното момиче.

Другата причина за завръщането му са децата му. Той прекара само две от последните шест години в България и пропусна безценни мигове от порастването на Валери-младши и Никол. През пролетта дъщерята на Николета Лозанова навърши 8. Първородният наследник пък става през септември на 14 години.

View post on Instagram
 

Валери планирал да заведе децата на море.

С предишната си тръпка - Биляна Дол, Божинов каза, че остават приятели. „Редовно се чуваме с Валери. Той е част от моя живот и винаги ще остане добър човек, но нашата история като партньори приключи“ - категорична е сръбкинята, но без лоши чувства. И добавя: "Приятелството е най-важното нещо в живота“.