Автор
Теодор Муховски

Вашият любим цвят за дрехи говори много за характера ви

Цветовете определено оказват голямо влияние върху настроението ни. Всеки човек си има свои предпочитания в какъв цвят да се облича. Ако имате цвят, който предпочитате и такъв, който избягвате, когато става въпрос за стил на обличане, това показва какъв човек сте.

Цветовете оказват влияние и на здравословното ни състояние - кръвното налягане, дишането и метаболизма. Определени цветове могат да натоварят и зрението ни.

А сега ще разберете какво разкрива за вас любимият ви цвят на дрехите, които носите:

Червен цвят



Ако в стила ви на обличани преобладава червеното, това е знак, че искате да направите впечатление на хората. Червеното е цветът на силата, страстта, той привлича романтиката. Хората, които харесват този цвят обичат да са център на вниманието. Когато дрехите с в червено, човекът, който ги носи, има силна воля и не се страхува от предизвикателствата на живота. Жената, която носи червено се чувства секси и обича да живее на максимум.

Черен цвят



Няма жена, която да няма поне един костюм или рокля в черно в своя дрешник. Но ако предпочита да носи този цвят постоянно, това я прави изискана и уверена. Тя обича лукса и предпочита елегантното облекло. Хората, които носят черно, са загадъчни, но могъщи. Искат да командват парада на всяка цена. Жената с черно издава класа и авторитет и може да стигне докрай в целите си.

Розов цвят



Това е цветът, с който се свързва с женствеността. Розовото е показател за романтика и нежност, като това е цветът на успокоението. Хората, които са пременени в този цвят, мразят насилието, жестокостта и агресията. Те са мили и състрадателни и знаят как да успокоят някой, който е нервен или се чувства несигурен. Това е цветът на безусловната любов.

Жълт цвят



Слънчевият цвят, който е символът на оптимизма. Личностите, които го предпочитат, са щастливи и положително настроени към живота. Те са жизнени и енергични, обичат да окуражават, смеят се по-често и притежават невероятен интелект, който умело използват. Обичат да довършват работата си докрай, не се отказват и предават. Жълтото повишава концентрацията и вдига трудоспособността.

Син цвят



Цветът на успокоението. Ако обичате да се обличате в синьо, това е признак за лоялност и миролюбивост. Вие сте независими и се стремите да следвате своите принципи. Готови сте на компромиси в името на приятелството и любовта. Обичате себе си, но не сте егоистично настроени. Арогантността ви остава на заден план. На другите им харесва да са с вас и има защо.

Оранжев цвят



Амбициозните хора се обличат в оранжево. Това е топъл цвят, който ви пълни с енергия и добро настроение. Ако ви харесва да го обличате, това е признак, че ви харесва да се забавлявате и сте пълни с енергия. Вие сте приятелски настроени към света и хората в него и можете да вдъхновите всеки. Когато се забавлявате, вие действате заразително на останалите и те започват да се веселят заедно с вас.

Зелен цвят



Най-успокояващият цвят, който ви характеризира като състрадателна и харизматична личност. Определено ви пука за другите. Вие сте щедри и богати - не само финансово, но и духовно, защото сте свързани с природата. Притежавате харизма, която може да излекува всеки човек, който ви познава. Като цяло сте спокоен и емоционален човек и имате грижовно сърце.

Бял цвят



Ако обичате да носите бели дрехи, това е признак за невинност и оптимизъм. Бялото се свързва с чистота и хармония. Вие се стремите към съвършенство и независимост. Белият цвят ви описва като смели и безстрашни хора, които винаги държат да чуят цялата истина.

Кафяв цвят

Ако ви харесва кафявото, това подсказва, че сте общителни, надеждни и стабилни. Без проблеми общувате с всякакви хора и не обичате да заплашвате или да изнудвате. Ако носите този цвят, това е признак, че нещо таите в душата си, което не искате другите да разбират.

Сиво

Ако искате да сте незабележими и да запазите неутралност, това е вашият цвят. Хората, които го предпочитат са хладнокръвни, лишени от емоции и прекалено спокойни. Те обичат повече време да остават насаме и да се наслаждават на спокойствието си. Сивото може да се свърже и с депресивни състояния и неувереност, затова е по-добре да смените този цвят, освен ако не ви е много любим.

Четете още: Просто не е истина какви ЛУДИ цветове и дрехи присъстват на седмицата на мъжката мода в Париж