Вече е решено: Меган и Хари ще заведат Арчи и Лилибет при кралицата

Явно кралските пререкания между Елизабет Втора с принц Хари и Меган вече вървят към своя край. Или поне така изглежда, след като преди минути научихме, че херцозите на Съсекс са взели решението да заведат децата си Арчи и Лилибет на гости при Нейно Величество за Коледа.

Според кралски експерти това е първата крачка за сдобряването между Меган и Хари с останалите членове от фамилията и най-вече с кралицата. Припомняме ви, че за последно херцозите отпразнуваха Коледа с Елизабет през 2018 г. Следващата година те взеха решението да отбележат празника в САЩ, а през март 2020 г. се оттеглиха официално от позицията си на работещи членове на кралската фамилия.

От тогава до днес кракът на Меган не е стъпвал във Великобритания, а Хари се е връщал само два пъти - за погребението на принц Филип и за откриването на статуята в памет на покойната му майка, принцеса Даяна.

Ако през декември наистина пристигнат в Лондон, това ще е първият път, в който Арчи и Лилибет ще се срещнат с роднините си от другата страна на Океана. Кралските експерти са категорични, че кралицата и принц Чарлз копнеят да се запознаят с внуците си и това ще доведе до смекчаване на напрежението, създадено през последните две години от Хари и Меган.

Четете още: Меган с разтапящ жест за рождения ден на Хари