Автор
Антония Дамянова

Великолепие в червено: Кейт Мидълтън прикова погледите в Лондон (Снимки)

Кейт Мидълтън отново прикова погледите с поредната си публична поява. Принцесата на Уелс посети щаба на БАФТА в Лондон в понеделник вечер заедно със своя съпруг – принц Уилям. На събитието тя отново предизвика възхита с неподражаемия си стил и класа, но впечатли и с обещаващата си нова кампания.



От сцената бъдещата кралица представи проекта си под надслов Shaping Us („Оформяйки ни“). Целта на кампанията е да насочи вниманието на обществеността към необходимостта от стимулиране на развитието в ранна детска възраст. Затова и неслучайно заглавието акцентира именно върху формиращите години от живота на детето.



На желанието си да популяризира Центъра на Кралската фондация за ранно детство принцесата на Уелс гледа изключително сериозно, като го определя като „делото на живота си“, допълва още изданието.



„Кампанията е основно за насочване на вниманието върху критичното значение на ранното детство и как то оформя зрелите хора, в които се превръщаме“, каза в речта си Кейт.

Както отбелязахме вече, принцесата на Уелс изглеждаше зашеметяващо. Модни корифеи и медийни наблюдатели за пореден път оцениха високо външния ѝ вид.

За събитието Мидълтън бе заложила на елегантен яркочервен костюм, състоящ се от вталено сако и дълъг широк панталон. Красивата ѝ визия бе допълнена от аксесоари в същия цвят – малка чанта и обувки на висок ток. Моделът е дело на Alexander McQueen един – един от любимите дизайнери на принцесата.



Особено очарование на Кейт придаваха обеците ѝ – изящно творение на лондонската бижутерийна марка Chalk, на стойност от 75 паунда.

Четете още: 'Плака цяла нощ': Как Кейт Мидълтън отпразнува рождения си ден и какво ѝ подари принц Уилям?