Автор
Десислава Недева

Венера влиза в Близнаци и ни носи море от ухажори и секс

На 3-ти април, точно в 19:10 часа, покровителката на любовта и красотата, Венера, ще смени своя знак. Тя се чувстваше прекрасно и плуваше в свои води, когато беше настанена в покоите на знака Телец, но е време да напусне зоната си на комфорт и да се гмурне в несигурното, но динамично и винаги интересно течение на Близнаците.

Как ще се отрази този ингрес на Венера върху нас?

Когато това се случи, ние ще искаме да сме навсякъде и да знаем какво се случва във всяка една точка на планетата. И въпреки извънредното положение, в което се намираме, благодарение на технологичния напредък и достъпът ни до интернет, тази наша мечта може лесно да се превърне в реалност.



Любопитството ни към света започва да се изразява на едно романтично и социално ниво. Мотото на човечеството до 7-ми август, когато Венера ще премине в знака Рак, ще бъде „Многообразието дава вкус на живота“. Всички ставаме някак по-комуникативни, социално ангажирани и любознателни. Може да сме много забавни и атрактивни за околните, но винаги ще пазим най-съкровените си емоции за близките и за себе си. Взаимоотношенията, които се градят на разговорите, споделянето на идеи, научаването на нови неща и разширяването на съзнанието, ще процъфтяват и ще ни зареждат с положителна енергия.



Необвързаните също не трябва да се отчайват, че в това извънредно положение нямат възможност да срещнат любовта. Тъкмо обратното. Когато Венера се намира в интелектуалеца на зодиака, Близнаци, ние сме привлечени най-силно от чувството за хумор, ума и социалните умения на противоположния пол. Външният вид не е толкова важен, затова не си губете времето да разглеждате снимките му във Фейсбук, които така или иначе могат да не отговарят на действителността. Насладете се на дългите разговори и ще усетите силната връзка между вас, която се формира на базата на специфичен подбор от думи, споделени идеи и възгледи за живота.



Негативната страна на Венера в Близнаци е тенденцията да бъдем по-капризни в любовта, да проявяваме непостоянство или пък да бъдем неблагонадеждни партньори. Както искаме да гребем от живота с пълни шепи, така не искаме да се лишаваме от приятните емоции, които могат да ни предложат всички наши ухажори. Това, разбира се, е ниското проявление на тази вибрация, така че ако сме достатъчно завършени като личности и знаем кои сме и какво искаме от живота, няма от какво да се притесняваме.

Четете още: Какво правят отделните зодии по време на карантината