Венета Райкова отсече: Нямам операции, приложи и видео

Венета Райкова реши да адресира твърденията, че си е направила операция на носа.

Блондинката публикува пост, в който опровергава информацията, че има ринопластика. Като доказателство тя привежда и видео от 1993 г., в което носът ѝ наподобява на сегашната ѝ визия.

View post on Instagram
 

„Нямам операция на носа. Ето ви кадри от 1993 г. взети от архива на БНТ, където започнах работа на Коледа 1991 г. 30 години съм на екран с малки прекъсвания и когато му дойде времето отново ще ме гледате по телевизията, почти целия ми живот е минал пред очите ви. Нямам нито една операция по тялото и лицето си." - твърди Райкова.

View post on Instagram
 

Бившата тв водеща уточни и, че от 2017-а година насам си слага ботокс и си прави устните.

View post on Instagram
 

"От 2017г. си слагам по веднъж в годината ботокс в челото и правя устни, но имам много бърз метаболизъм и след два месеца всичко се разгражда и изчезва. За блясъкът в очите и щастливото излъчване допринасят положителните емоции и вътрешния мир, който постигнах, качествена храна и сън, и разбира се отличен секс без компромиси с красиви вдъхновители на книгите ми, от които се зареждам с много енергия. Съветвам ви да си обърнете внимание на себе си, вместо да губите времето си да се занимавате с мен, осигурете си положителни емоции, идва най-вълшебното време - Коледа, бъдете здрави и щастливи“, написа още Райкова.