Венета Райкова изненада последователите си в Инстаграм с изявлението, че е организирала настоящата си почивка на морето само за... 5 минути.

"В понеделник детето се върна от баща си и каза, че иска да го водя на море, той избра хотела, аз го платих и всичко организирах за пет минути. Живея ден за ден, както съм ви споделяла през последните години", написа телевизионната звезда.

View post on Instagram
 

Двамата са в Обзор и първата работа, която са направили, е да отидат на плаж. Хотелът, на който малкият чаровник се е спрял, е "HVD Рейна дел Мар", който предлага на своите посетители частна плажна зона, 3 плувни басейна и още куп удобства.

View post on Instagram
 

Блондинката сподели серия от кадри в социалната мрежа, на които ясно си личи, че двамата са много щастливи. Тя не пропусна да публикува и красиви снимки от мястото, някои от които са запечатали живописния изгрев на слънцето, подало се над хоризонта, а други - перфектното тяло на 46-годишната Райкова.

Изрязаният черен бански от две части разкрива стегнатата ѝ фигура, което особено силно впечатли феновете ѝ в платформата. "Изглеждаш перфектно", "Ти си невероятно красива жена", "Топ модел, дори и след толкова години" и "Истинска прелест" са само част от комплиментите под поста ѝ.

View post on Instagram
 

Напоследък бившата водеща на предаването "Папараци", чието място на екран от септември ще заеме Мария Игнатова, се е посветила изцяло на писателската дейност и дори вече е подписала договор за новия си роман, който скоро ѝ предстои да завърши.

View post on Instagram
 

Четете още: Тита разбуни духовете с горещ кадър. Ето как я нарекоха фенове...