Автор
Ева Григорова

Веско Маринов възнагради щедро своята половинка

Веселин Маринов се хвали с новите си пищни форми, които стана ясно, че са ѝ подарък от нейния възлюбен - естрадният певец Веселин Маринов. Двамата живеят заедно от 6 години, а освен този подарък певецът подарил на добричлийката нов автомобил.

На снимките русокосата хубавица позира по оскъден бански, акцентирайки на деколтето си. Близки до светската двойка издават, че разкрасителната интервенция на Веселина струвала между 10 и 15 хиляди лева в зависимост от популярността на хирурга и качеството им, но Маринов нямал нищо против да угоди на желанието на половинката си, която изключително държи на външния си вид.



Отскоро красавицата се похвали и с чисто ново „Волво“, което струва минимум 100 хиляди лева Марката отдавна е любима на естрададжията. И колата ѝ била поднесена от Веско като армаган, за да засвидетелства чувствата си към нея. Очевидно изпълнителят на „Горчиво вино“, който в последните две години усилено тръби в медийното пространство, че има сериозно финансови затруднения и дори бил пред фалит, явно си е стъпил на краката, щом харчи солидни суми, за да угажда на любимата си.

Двамата с изгората му от известно време насам живеят в къща за 1 милион лева, намираща се в подножието на Пирин планина. Вилата им, е в алпийски стил, е разположена насред луксозен затворен комплекс с голф игрище в покрайнините на Разлог и Банско. Веселина се грижи за домашния уют, приготвя вкусни специалитети и се е отдала на домакинството, докато на певеца пада честта да подсигурява финансовия им комфорт.

Все още блондинката не е получила от Маринов е годежен пръстен. След горчивия му опит в любовта и двата тежки развода, през които премина, естрадният певец очевидно е по-предпазлив и не се решил на важната стъпка. Той не иска да минава за пореден път под венчилото.



“Тя ми дава онова, което от доста години не бях получил. Тази любов, която всеки един мъж иска да има. И онези, които казват, че не вярват в любовта, те просто не са я срещнали и не знаят какво е да те чакат, да затвориш една врата и да знаеш, че светът свършва, да ухае на дом. Когато съм сам, никога не ухае на дом. В този ред на мисли животът ми в личен план е много съвършен и се чувствам много добре“, с гордост казва Веско за своята половинка.