Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, чистата ви душа ви спасява от проблеми, иде романтика за Лъва

Овен - Денят носи малки недоразумения. Всички проблеми могат да бъдат решени, но вие сте твърде притеснени, нервни, не можете да завършите това, което сте започнали. Хората, които преди са ви подкрепяли, сега са твърде заети със собствените си дела.

Телец - В началото на деня няма да ви е лесно. Това е моментът, в който се изострят всички стари противоречия, припомнят се стари обиди, изключително трудно е да се поддържа самоконтролът. Не се изключват конфликтите с някои хора.

Близнаци -
Старайте се да не говорите твърде много и да не се поддавате на провокации, но понякога емоциите все пак надделяват над здравия разум. Втората половина на деня няма да бъде по-ползотворна от първата, но ще бъде по-спокойна.

Рак -
Старайте се да действате в съответствие с предварително съставения план, да не се разсейвате от дреболии, независимо какво казват другите. Възможно е да има недоразумения в семейството, някои домашни проблеми, за решаването на които ще трябва да положите усилия.

Лъв - Денят е пълен с притеснения. Приятели и други близки хора очакват безусловна подкрепа от вас, но не винаги можете да оправдаете надеждите им. Важно е обаче да не забравяте за вашите интереси. Възможно е началото на романтична история.

Дева - Старайте се да приемате с лекота всичко, което носи този ден. Не губете равновесие, ако нещо се обърка, не се изнервяйте и не изпадайте в паника; успехът ще зависи от това дали успявате да поддържате самоконтрол.

Везни - Денят днес се смята за тъмен, но не се тревожете. Ако имате чиста душа и добри намерения, няма да се страхувате от нищо. Пазете се от изкушенията, днес ще има много от тях. Внимавайте за здравето.

Скорпион – Не започвайте да решавате сложни въпроси. Днес изобщо няма да има смисъл в работата - всичко просто ще изпада от ръце, мислите ще прескачат от една в друга. Ще са характерни резки промени в настроението.

Стрелец - Денят не е особено благоприятен за работа. Мързелът ще е тенденция, но в известна степен дори е добре. Така или иначе няма да има смисъл от сериозни въпроси и така поне спестявате енергия. Конфликтите могат да възникнат в семейството. Не отговаряйте на обвинения и претенции, в противен случай има вероятност от сериозна кавга с трайни последици.

Козирог - Ако вашето настроение е доброжелателно днес, тогава във вас има повече светлина. Ако има напрежение, гняв, това не означава, че сте лош човек. Това е само сигнал, че трябва да преразгледате живота си. Може би сте се „спънали” в нещо, объркали сте се или дори сте попаднали в задънена улица.

Водолей -
Ако усещате благодат и вътрешен мир, тогава няма за какво да се притеснявате, но ако гневът кипи вътре, а яростта търси начини да избухне, тогава е време да помислите. Очевидно е време да преразгледате поведението си, да се обърнете навътре към себе си.

Риби - Днес е лош ден за всеки бизнес и особено за действия, свързани с финансите. Не бързайте да вземате сериозни решения, преместете ги за по-благоприятно време. Денят е доста противоречив и кавги могат да възникнат както с роднини, така и с напълно непознати.