Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес очаквайте множество приятни изненади!

Овен – Мнозина от вас ще имат „приливи и отливи” в настроението. С Меркурий в сектора на комуникациите най-накрая ще можете да разрешите конфликт, който ви притеснява. Луната пък ще засили силата ви на съблазняване.

Телец – Благодарение на влиянието на Венера във вашия знак е добро време да се влюбите, ако все още не сте. Приемете предизвикателствата, които стоят пред вас. Ваш приятел има сериозни неприятности. Разберете каква е ситуация и му помогнете в каквото можете.

Близнаци – Вие сте много близо до постигането на това, което желаете в любовта. Въпросът е просто да не претендирате за нито повече, нито по-малко. Бъдете внимателни, ако пътувате. Не отвличайте вниманието си (или това на шофьора).

Рак – Днес вие ще бъдете еуфорично настроени и изпълнени с жизненост, ще почувствате, че щастието ви се усмихва. В любовта чувствата ви ще бъдат много интензивни. Луната увеличава вашата вътрешна сила.

Лъв – Трябва да спрете да се поддавате на импулсите си и да вземате решения на сляпо. Сега е моментът да помислите върху нещата спокойно, да извлечете максимума от всяка възможност, която може да възникне.

Дева – В любовта не бързайте да се отказвайте. Все още е възможно да се постигне нещо с този човек, който ви интересува толкова много, просто направете промяна на стратегията ви. Някои думи от приятел могат да бъдат болезнени, но те ще бъдат истина. Поемете отговорност, поучете се от грешките си.

Везни – Днес ще имате динамичен ден и контактът с много хора ще ви помогне да подобрите настроението си. Луната носи вълшебно докосване до живота ви. Ще имате много приятни изненади, които ще ви направят изключително щастливи. Насладете се на деня.

Скорпион – Време е да изкушите съдбата, която ви се усмихва. Не търсете много странично внимание, защото можете да събудите завист в околните. Отслабващата Луна стабилизира емоциите ви.

Стрелец – Това е идеалното време за изясняване на вашите съмнения и за вземане на решения. Вие сте пълни с енергия, чувствате се удовлетворени и триумфирате. Отслабващата Луна ви насърчава да излезете и да се наслаждавате на живота.

Козирог – Днес нищо чудно съдбата да реши да изсипе рога на изобилието над вас, което може да се изрази във всичко – пари, придобивки, нови приятелства, добри възможности, приятни изненади, а може би нова любов.

Водолей –Ще излъчвате сексапил, ще бъдете романтично настроени. Днес може да получите втори шанс за нещо. Открийте го и не го пропускайте. Не се отклонявайте от планираното и не се съмнявайте в силата и способностите си.

Риби – Престоят на комуникативния Меркурий във вашия 4-ти сектор - на дома и семейството - ще ви помогне да създадете хармония под вашия покрив. Бъдете дискретни днес и ще избегнете сериозни разговори, които могат да нарушат вашия мир.