Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес забавленията ви дебнат отвсякъде

Енергията на деня е пасивна. Не се престаравайте. Направете нещо хубаво за душата си.

Овен – На работното място трябва да се организирате и да свършите възможно най-бързо поставените задачи. Старайте се да изглеждате зашеметяващо, когато излизате, особено тези, които си търсят партньор.

Телец – Сега е най-доброто време да вземете важни решения. Изградете всеобхватни и смели планове, защото скоро ще можете да ги реализирате. Звездите казват обаче, че не трябва да прибързвате, преди да обмислите нещата внимателно.

Близнаци – Денят е подходящ по-скоро за рутинна работа и довършване на започнатото. Не бързайте да давате съгласието си, за каквото и да е, защото има голяма вероятност да сбъркате и после да съжалявате. Към всичко ставащо се отнасяйте с известна доза скептицизъм.

Рак – Звездното влияние предразполага за хармонични отношения със семейството и приятелската ви среда. Насладете се на тази спокойна съпричастност. Днешните условия са благоприятни, така че използвайте ги максимално.



Лъв – През по-голямата част от деня ще бъдете заети с настоящите задачи и проблеми. Възможно е да имате усещането, че се въртите като хамстер в колело. Каквито и действия да предприемете днес, те трябва да са внимателно обмислени.

Дева – Не се препоръчва да се затваряте в кръга на собствените си проблеми, независимо колко важни ви изглеждат. Също така не бива да смятате, че вашата лична ситуация е уникална и неповторима. Всяка задача ще бъде решена, ако се посъветвате или споделите с някого.

Везни – Днес мнозина ще разперят крилата си и ще литнат в търсене на забавление. Където и да отидете, ще срещате познати, с които взаимно ще се зареждате с положителна енергия. Ще бъдете приятно изненадани от поведението на някой към вас.

Скорпион – Възможно е да бъдете изправени пред неочаквани ситуации. Не позволявайте на никого да повлияе на решенията ви, но се старайте да бъдете тактични в отношенията си. Не пилейте енергия напразно, опитайте се да се отпуснете и да си починете.



Стрелец – Чувствате се много добре в кожата си. Планетите ви защитават, като ви изпращат положителна енергия и положителни събития. Внимавайте да не пропуснете добрата възможност, която ще ви се предостави.

Козирог – Настроени сте твърде идеалистично, но това не ви пречи практично да се справите с проблемите и задачите около вас. Успявате да постигнете баланс във всички области – добро здраве, добри отношения. Очаква ви някаква радост.

Водолей – Добре е да сте сред хората, да има динамика около вас. Дори и в уединението няма да бъдете съвсем откъснати от света: комуникацията ще се измести към виртуалното пространство, а животът в него ще бъде не по-малко интензивен, отколкото в реалността.

Риби – Вашето настроение е променливо и очаквате някакво чудо да ви извади от монотонността. Все пак ще се намери нещо или някой, който ще ви върне усмивката на лицето ви. Бъдете по-решителни и предприемете някакви действия за ваше удоволствие.