Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, гответе се за изненадващ флирт

Овен – Възможни са неочаквани закъснения, непредвидени трудности, пречки, които да възникнат по пътя. В резултат на това може да завършите работата много по-късно, отколкото сте планирали. Малко време ще остане за решаване на лични проблеми, но на тях също трябва да се обърне внимание.

Телец – Нищо в този свят не е сигурно. Ако някой ви е обещал услуга, не разчитайте сляпо на него. Винаги имайте резервен "план Б". Укротете малко егото си. Не позволявайте на прекомерната си гордост да попречи на подсъзнанието ви да предаде посланието, което искате да предадете.

Близнаци – Настроението ви може да остане непредсказуемо и нестабилно до обяд. Втората половина на деня ще донесе повече стабилност и сигурност, ще ви накара да действате по-целенасочено.

Рак – Ако не сте пасивни и мързеливи днес, ще избегнете сериозни конфликти с колеги и началници. Не позволявайте на личните притеснения да ви отвличат вниманието от основните задължения.

Лъв – Колкото повече вярвате в себе си, толкова по-големи ще бъдат вашите постижения. Внимавайте за чувствата на другите хора. Не си играйте с тях, не давайте лъжливи надежди и празни очаквания.

Дева – Днес ще почувствате огромна енергия и ще искате да свършите, колкото се може повече за възможно най-кратко време. Но планетите ви казват "СТОП! Не бързайте и се наслаждавайте на всеки един момент. Успехите са нищо, ако не отделите време да празнувате.

Везни – Лидерството ви днес е ярко изразено, ентусиазмът ви е заразен. Целенасочеността и увереността в успеха спомагат за преодоляване на пречките. Не е изключено началото на служебен флирт.

Скорпион – Ако имате възможност – починете си, организирайте забавление за себе си и приятелите си. За вас е много полезна промяната на обстановката. Среща със стари познати ще ви развесели. Благодарение на тях, някои от вас ще могат да се решат на важни стъпки.

Стрелец – Гъвкавостта ще ви помогне бързо да се адаптирате към всяка ситуация. Днес интимното общуване с партньора ви ще има потенциала да увеличи щастието и адреналина, така че останалата част от деня ще бъде като прекрасен сън.

Козирог – Покажете на всекиго, кой тук е "шефа". Днес няма да искате да получавате и изпълнявате инструкции, а да ги давате вие. Вашата компетентност едва ли може да бъде заменена от другиго. Лидерската позиция ще ви направи щастливи повече от друг път.

Водолей – Освободете се от стреса чрез физическа активност, а не чрез кавги на работното място. Лесно можете да преодолеете малките препятствия, особено ако се държите мило, учтиво, възпитано.

Риби – Днес е времето за безкористни дела, предоставяне на реална помощ на приятели, роднини и познати. Изчистете мислите си от песимизма. Това ще ви помогне да се изпълните с повече вяра и надежда за по-добро бъдеще.