Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, късметът днес може да работи срещу вас

Овен- Днес ще бъдете твърде нетърпеливи, а това ще дразни вашите близки, които няма да могат да влязат във вашия ритъм. Достатъчно ще е да го забавите малко, за да избегнете дребните спорове и конфликти.

Телец- Предстои ви да се справяте с някакви неприятни дела, които не бива да се отлагат, нито да бъдат оставени на други хора. Колкото по-бързо пристъпите към тяхното изпълнение, толкова по-добре.

Близнаци- Девизът ви днес е: „Спри и помисли!” Необходимо е да осъзнаете какво ви пречи и каква е истинската причина за вашите проблеми. Добре ще е да се освободите от излишната баласт - негативни мисли, спомени, връзки.



Рак
- Възможно е да възникнат недоразумения между вас и някой, който няма да разбере правилно вашите думите или действията ви. Внимавайте да не забравите някъде нещо. Втората половина на деня ще бъде по-вълнуваща.

Лъв- Притежавате достатъчно самообладание и находчивост, благодарение, на което ще се справите с тези ситуации, които изглеждат на пръв поглед трудни. На работното място или сред приятели ще се проявите като добри лидери и организатори.

Дева- На някои от вас ще им провърви във финансовите въпроси. Неподходящо е за нови делови отношения и подписване на договори. Възможно е да имате противоречия с колеги, а редовете на вашите съюзници да оредеят.



Везни
- Късметът днес може да работи срещу вас. Неблагоприятно стечение на обстоятелствата може да ви попречи да реализирате плановете си, както и да се натегнат отношенията ви с хората, от които зависи вашето спокойствие и просперитет.

Скорпион- Не се съмнявайте в успеха на вашите начинания. Общуването с някои хора ще ви вдъхнови още повече, а други ще споделят вашият оптимизъм. Не е изключено обаче да имате проблеми в отношенията с обичан от вас човек.

Стрелец
- Обстоятелствата днес са неблагонадеждни. Вашите дела изпадат в застой и няма да сте в състояние да го прекъснете, независимо колко усилия ще положите. Денят подхожда повече за размишления, отколкото за решаване на практически проблеми.



Козирог
- Нежелателно е да обсъждате своите планове с хора, които нямат пряка връзка с тяхната реализация. Личните ви отношения ще се развиват хармонично, но не и без да проявите усилие от своя страна.

Водолей- Ако в последно време сте си поставили някакви цели, то от днес ще започнете бавно да се приближавате към тях. Не е подходящ момента да се обсъжда смяната на месторабота или сътрудничество с евентуални партньори.

Риби- Бъдете предпазливи, вероятността да направите грешки е много голяма. Възможно е да реагирате на някои събития по-емоционално. Не приемайте присърце никакви критики, защото и най-малката забележка ще ви повлияе негативно.