Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, не се претоварвайте с работа и ангажименти

Овен – Вземате добри решения, следвате ясна стратегия. Често действате спонтанно, затова внимавайте да не превишите разходите си. Разчитайте на разума си и правете само рационални покупки. Някой, който е близо до вас, може да запали страстно чувство в душата ви.

Телец
– Спокойствието е доминиращо днес. Презаредете батериите, защото ще се нуждаете от много енергия. Някои проекти, които са в застой, ще бъдат активирани отново. Сега не се изисква да поемате рискове или да търсите нестандартни решения.

Близнаци
– Днес е по-добре да правите нещо, което не изисква големи разходи на енергия. През целия ден чувствата и действията ви могат да бъдат донякъде небалансирани - ще мислите едно нещо и ще правите друго. До вечерта тази тенденция ще отшуми.



Рак – Неспособността ви да контролирате емоциите си ще доведе до загуба на контрол над ситуацията. И вместо уверена победа може да изпаднете в продължителна опозиция, конфликти и непримирими противоречия.

Лъв – Това е ден, в който препоръките на други хора ще са ви полезни. От различни източници ще получите полезна информация. Обърнете внимание на дребните неща и детайли. В тях се крие разковничето на успеха.

Дева – Днес емоциите ви ще бъдат бурни, но Луната ще балансира и изглади вашите вътрешни противоречия, освен това увеличава вашите способности и ресурси и ви тласка напред към успеха. Благоприятен ден за общуване.



Везни
– От сутринта ще бъдете изпълнени с оптимизъм, ще бъдете сигурни, че ви очаква нещо хубаво и добро. Не се претоварвайте с работа и ангажименти. Препоръчително е по-слаба активност, а каквото може по-добре го отложете за по-късно.

Скорпион – Този ден е благоприятен за развитието на личните взаимоотношения. Ще бъде особено лесно да привлечете вниманието към себе си и да установите взаимно разбирателство с хората от противоположния пол.

Стрелец
– Марс ви тласка към действия. Не позволявайте да ви парализират съмненията и страха, защото със силата и страстта, които притежавате и влагате във всичките си действия, ще постигнете онова, което другите не успяват.



Козирог – Не се препоръчва да слушате съветите на непознати. Това е особено важно за тези, които се решават да предприемат големи реформи в живота. Вашият живот принадлежи само на вас. Действайте, без да забравяте да прецените потенциалните рискове.

Водолей
– Днес вие ще бъдете много решителни и ще бъде подходящо да поемете инициативата и да разрешите висящите въпроси. Възможно е да се впуснете в сантиментално приключение, което ще ви изпълни с щастие.

Риби
– Ще се почувствате горди от начина, по който ще се изправите пред предизвикателствата на живота. Не се колебаете изобщо - в крайна сметка триумфът е ваш. Време е да се направи радикална промяна и да се откажете от това, което не ви прави щастливи.