Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, очаква ви нещо хубаво и добро!

Овен – Мечтателност, идеализъм, повишена чувствителност – тези качества ще преобладават през първата половина на деня. Реалната действителност обаче ще изисква от вас да гледате на нещата по-разумно и рационално.

Телец – Благодарение на упоритата работа ще сте в състояние да постигнете желания резултат, но с цената на много големи усилия. Звездите подкрепят вашата упоритост, всеотдайност, сила на волята и способността да постигнете своето, обаче цената на тази победа и постижения може да се окаже неоправдано висока.

Близнаци – Основните трудности остават зад гърба ви, в момента нищо не зависи от вас и можете да се отпуснете и да си починете, позволявайки на реката на живота да ви отведе там, където трябва да бъдете. Неопределена ситуация, трябва да изчакате малко.

Рак – Денят ще подложи на проверка емоционалната ви устойчивост. На работното място или у дома могат да възникнат разногласия и недоразумения, които да доведат до продължителни конфликти, ако не намерите начин да ги елиминирате.

Лъв – Колкото и странно да изглежда, могат да възникнат обстоятелства, при които събитията ще се развият диаметрално противоположно на това, което интуицията ви подсказва. В подкрепа на вашите намерения може да ви помогне жена.

Дева – Днес трябва да сте много предпазливи и внимателни, тъй като има риск да бъдете измамени или окрадени. Можете също така да попаднете в капана, който сами сте създали, макар и несъзнателно.

Везни – От сутринта ще бъдете изпълнени с оптимизъм, ще бъдете сигурни, че ви очаква нещо хубаво и добро. Не се претоварвайте с работа и ангажименти. Препоръчително е по-слаба активност, а каквото може по-добре го отложете за по-късно.

Скорпион – Този ден е благоприятен за развитието на личните взаимоотношения. Ще бъде особено лесно да привлечете вниманието към себе си и да установите взаимно разбирателство с хората от противоположния пол.

Стрелец – Това е ден, в който препоръките на други хора ще са ви полезни. От различни източници ще получите полезна информация. Обърнете внимание на дребните неща и детайли. В тях се крие разковничето на успеха.

Козирог – Не се препоръчва да слушате съветите на непознати. Това е особено важно за тези, които се решават да предприемат големи реформи в живота. Вашият живот принадлежи само на вас. Действайте, без да забравяте да прецените потенциалните рискове.

Водолей – Неспособността ви да контролирате емоциите си ще доведе до загуба на контрол над ситуацията. И вместо уверена победа може да изпаднете в продължителна опозиция, конфликти и непримирими противоречия.

Риби – Днес е по-добре да правите нещо, което не изисква големи разходи за енергия. През целия ден чувствата и действията ви могат да бъдат донякъде небалансирани – ще мислите едно нещо и ще правите друго. До вечерта тази тенденция ще отшуми.