Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, очаквайте промени в социален и любовен план

Овен – Днес ще имате малко повече задължения и някои от проблемите ще трябва да решите веднага. За да подобрите атмосферата във вашия дом, трябва да сте готови да въведете малко повече промени. Следобед ще бъдете изкушени да купите ценни неща. Имайте предвид, че трябва да почивате повече.

Телец – Ще бъдете много решителни и фокусирани върху делата, с които се занимавате. Без проблем ще завършите това, върху което работите по-дълго време. В същото време, не очаквайте от съдбата повече от това, което тя наистина може да ви даде.

Близнаци – Възможно е събитията от този ден да ви накарат да се притеснявате. Повишената чувствителност ще ви попречи да се концентрирате върху работата. Не се отказвайте от възможността да се срещате с приятели.

Рак – Уединението ще ви помогне да намерите отново себе си. Отделете си достатъчно внимание, поглезете се, намерете си някакво приятно занимание, развлечение, докато се почувствате по-добре. Подарете си сами този ден!

Лъв – Плановете могат да се променят в движение. Следвайте хода на събитията. Жизненият ви тонус ще спомогне да се справите с многото задачи. Ще успеете обаче, само ако реално оцените действителността и детайлно обмислите предстоящите си действия.

Дева – Ще бъдете активни и общителни. Добре е да се ангажирате с изпълнението на натрупаната по-лесна работа, която не изисква специално внимание, концентрация и точност. Бизнес взаимоотношенията няма да доведат до очаквания резултат.

Везни – Ще постигнете това, което искате, с помощта на решителност и отдаденост на работата. Ще се изправите пред възможността да въведете значителни промени в социалната и любовната сфера на живота.

Скорпион – Не е изключено днес вашите действия да имат импулсивен характер. При решението на въпросите, които ви предстоят, се опитайте да призовете на помощ интуицията си, която ще ви подскаже най-правилното за момента решение.

Стрелец – Добре е да изразходвате енергията си разумно и да не прекалявате с прекомерната активност. Не е благоприятно да изглаждате влошени отношения, за общуване, установяване на контакти. Недейте да откровеничите с хора, които малко познавате.

Козирог – На работното място внимавайте и избягвайте дискусии и спорове с бизнес партньори, колеги и /или клиенти. Препоръчва се внимателно да следите ситуацията и да се предприемат необходимите мерки своевременно.

Водолей – Придържайте се към практическата полза във всяко нещо и повече умереност. Гледайте да не изпадате в крайности и не бъдете нито прекалено щедри, нито прекалено стиснати. Избягвайте днес всякакви прояви на разточителност и екстравагантност.

Риби – Следвайте нормалният си ритъм за деня. Не позволявайте на другите да обсебят ценното ви време – някои неща после трудно ще наваксате. Не се поддавайте на провокации и манипулиране.