Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, очакват ви нови приключения

Овен –Днес се радвайте на малките и красиви неща, наслаждавайте се на слънчевите лъчи и пукналата пролет. Покажете на света колко широка може да бъде вашата усмивка! Чувството ви за хумор ще е недостижимо. Смейте се от сърце, това поне е безплатно.

Телец – Напрегнат, но не толкова лош ден. Не падайте духом, ако нещо се обърка. Склонни сте да придавате прекалено голямо значение на незначителни неща. Ще се почувствате по-добре, ако успеете да намерите нещо интересно, което да правите.

Близнаци – Бъдете благодарни за това, което имате и не забравяйте, че един куп хора биха дали всичко, за да са на вашето място. Очаквайте прилив на внимание от страна на представителите на противоположния пол, ако излезете на вън.

Рак – Гледайте отражението си в огледалото с уважение. Преминахте през много неща, за да бъдете човека, който сте сега, така че бъдете горди със себе си. Важно е да се изправите самоуверено пред света.

Лъв – Прекарайте деня възможно най-спокойно, като избягвате всякакво физическо и емоционално напрежение. Това време е подходящо за отдих, както и за комуникация с хора, които ви разбират добре и споделят вашите интереси.

Дева – Животът за вас днес няма да бъде черно-бял. Чудесните нюанси и светлите цветове ще запълнят пространството, което означава, че за вас идват по-добри времена. С всеки изминал час щастието ви ще се увеличава.

Везни – Този ден ще събуди приключенския ви дух и желанието за експериментиране у мнозина, за да можете да направите нещо, за което сте мислили преди това, че никога няма да направите. Животът е странен, но невероятен.

Скорпион – Обстоятелствата ви дават свободата да следвате инстинкта си. Може да измените на собствените си навици дори. Свободните представители на знака спокойно могат да се отдадат на мимолетни романтични отношения.

Стрелец – Звездите днес са благосклонни към вас. Въпреки, че е добре да използвате деня за почивка, вие сте изпълнени с енергия и не по-малко ентусиазъм, така че можете да предприемете нещо по-активно и интересно.

Козирог – Днес е добре да прекарате известно време в уединение. Комуникацията с природата също ще ви е от полза: ще подобри настроението ви и ще укрепи вашето емоционално здраве. Можете да си позволите малко разточителство за лично удоволствие.

Водолей – Днес се оставете на потока на живота. Излезте на разходка сред природата, където околната среда ще бъде неизчерпаем източник на оптимизъм и вдъхновение. Благоприятно е за срещи и развлечения.

Риби – Днес няма да ви се занимава с никаква работа. Няма нищо лошо да си помързелувате, да останете по-дълго време в леглото. Ако решите да не останете у дома, навън също ви очакват много приятни емоции.