Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, през юни ви очаква нова тръпка!

Скъпи Везни, юни ще бъде много балансиран месец за вас. Ще се съсредоточите върху професионални и семейни въпроси, както и въпроси, свързани с вашето лично израстване. За да се възползвате максимално от месеца, ще трябва да решавате проблемите по бърз и ефективен начин. Регулирайте темпото на работата си, за да избегнете претоварване.

На работа ще положите много усилия, за да промените всички неща, които ви дразнят или разстройват. Опитайте се да работите организирано и ефективно. Предстоят събития: ако ги управлявате по интелигентен начин, ще постигнете целите си. Имате много задължения и ако сте пестеливи и контролирате поривите си, ще успеете да ги оправите. Възможен е неочакван доход.

Новолунието на 29 юни каца на върха на вашата астрограма и предполага голяма професионална възможност. Това може да е повишение или награда, но също така може да е сигнал за вашата готовност да се придвижите в нова кариера. Имате космическо разрешение да го направите!

Този месец е идеален за вашата общителност. Ще завържете нови запознанства и ще се отървете от някои вредни за вас стари. На път сте да оправите нещата в отношенията си. Ще бъдете много динамични, комуникативни и убедителни. Този месец ще разреши висящи проблеми в любовния ви живот. Ако сте във връзка, всички недостатъци и несъвършенства ще станат очевидни и ще повлияят на нейния ход. Повърхностните връзки ще се разпаднат, давайки път на нови начала и за двете страни.

Може да започнете нова връзка с някой, към когото се интересувате много и се опитвате да се сближите от доста време. Ако нямате никого конкретно предвид, пак има голям шанс да намерите човека, който търсите.