Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, ще се влюбите от пръв поглед

Овен – През последните няколко дни летите високо, но е време за плавно приземяване. Днес може да ви осени гениална идея. Научете се да слушате собствените си чувства, да развивате интуиция, да обръщате внимание на знаците на съдбата.

Телец – На работното място се фокусирайте върху служебните отговорности и стойте далеч от клюките днес, защото това може да повлияе негативно на професионалния ви имидж. Ще се почувствате чудесно в собствената си кожа през втората половина на деня, когато Луната се движи във вашия знак. Възможна е изненада.

Близнаци – Възможно е денят да бъде емоционално напрегнат. Опитайте се да контролирате чувствата си и да избягвате усложнения в отношенията. Звездите ви обещават успех в любовта. Добре е да действате чрез тайна дипломация.

Рак – Днес ще имате достатъчно енергия за работата и вероятно в рекорден срок ще изпълните задълженията си. Поемете инициатива за създаване на по-близки отношения с приятели, семейство, близки.

Лъв – Денят е подходящ за изясняване на материални, организационни, квалификационни въпроси, планиране и оценка, успешни срещи, интервюта, контакти с началници и подчинени. Ще бъдете в добра форма днес. Това ще позволи дълго време да поддържате високо ниво на ефективност.

Дева – Използвайте енергията на Луната за решаване на натрупаните проблеми! В началото на деня ще се притеснявате малко, въпреки че няма сериозни причини за това. Ако работите прекалено усилено, това ще окаже негативно влияние върху вашето настроение и самочувствие.

Везни – Този ден ще събуди желанието ви за романтика и флирт. Това ще бъде вашият ден за любов. Може да се влюбите от пръв поглед. Тази вечер звездите в небето ще светят специално за вас!

Скорпион – Днес ще искате да изпълните задачите си до съвършенство и ще успеете във всеки ваш замисъл. Вечерта посветете на партньора си. Резервирайте маса за двама или заедно излезте с приятели.

Стрелец – В професионалната област проверявайте добре нещата, които правите и не бързайте. Въпреки че най-често сте вие тези, които стрелят, днес вас ще ви уцелят стрелите на Купидон. Не пренебрегвайте появилите се романтични чувства.

Козирог – Не пропускайте шансовете, които ви се предлагат и не избягвайте събития, които могат да ви повлияят положително във всяка сфера. Вие ще бъдете креативни в професионалната област и ще намерите решения на определени проблеми.

Водолей –Днес ще бъдете заети да изчистите някои недоразумения, така че да не могат да крадат душевното ви спокойствие. В края на деня си останете вкъщи. Вашите близки ще се нуждаят от вашето внимание. Утешете ги с целувки, прегръдки и топли думи.

Риби – Лесно ще се справите с важните задачи в професионалната област. Ще се срещнете с вдъхновяващи хора, които могат да ви открият нови хоризонти. В любовен план всичко е благоприятно.