Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везните да обърнат внимание на себе си, Водолеите ще постигнат повече от обикновено

Денят трябва да се прекара във възможно най-спокойна обстановка, без да предприемате нещо особено важно.

Овен – Напоследък много обичате да усложнявате нещата и днес ще е чудесен ден да опростите малко живота си. Дори на моменти да си мислите, че не ви е до секс, днес ще изпитате върховно удоволствие в леглото.

Телец – Ако напоследък работата ви е била повече в тежест, отколкото удоволствие, помислете за някаква промяна. Бъдете упорити и убедителни, вярвайте в себе си и възможностите си, за да ви повярват и другите.

Близнаци – Ако ви мъчи по-деликатен семеен проблем, някой отвън може да ви подскаже решение, за което не бихте се сетили сами. Може да имате проблеми основно с правилното тълкуване на реакциите на партньора.



Рак – По-старите проблеми в отношенията на двойките пораждат нови неприятни дискусии и разговори. Възможно е да получите неоснователни упреци. Стремете се към повече яснота в общуването с близките.

Лъв – Мислите ви бързо ще се насочат към различни ежедневни проблеми, така че ще ви е трудно да се отпуснете. Да останеш позитивен понякога е трудно, особено когато наоколо има негативни хора. Действията ви ще бъдат водени от емоциите.

Дева – Всичко ще бъде наред, така че опитайте се да се отпуснете поне малко днес. Притесненията ви за пари скоро ще отшумят поради нови възможности, които ще дойдат. Днес ще стигнете до нови прозрения по емоционални въпроси.



Везни – Откъснете се от ежедневните задължения, които отнемат цялото ви време и се насладете повече на този полезен за вас ден във всяко отношение! Опитайте се да се съсредоточите колкото е възможно повече върху себе си.

Скорпион –Не налагайте желанията си на другите, тъй като това само ще предизвика търкания и спорове. Отделете малко време за себе си, отдръпнете се от романтичните контакти и просто се насладете на самотата. Така със сигурност ще се отпуснете.

Стрелец – Днешният ден ще бъде посветен на решаване на определени въпроси, свързани със семейството. Трябва да бъдете малко по-открити с близките си, ако искате проблемите да бъдат решени, в противен случай рискувате да се появят отново.



Козирог – Днес можете да прекарате спокойни, приятни моменти с любимия човек и да имате само дребни грижи около него. Имате нужда от релаксация и спокойствие, така че се справяйте добре и си почивайте както трябва.

Водолей – Денят е добър за вземане на вдъхновени решения за вашето семейство и за разрешаване на деликатни ситуации. Ако ласкаете малко повече половинката си, ще постигнете дори повече от обикновено.

Риби – Интуицията ще ви помогне да се отървете навреме от хора, които могат да усложнят деня ви излишно. Не оставяйте нещата неконтролирани. Няма да позволявате на другите да диктуват в каква посока да поемете.

Четете още: Ето кои три зодии ще са най-големите късметлии през февруари. Сред тях ли сте?