Автор
Ева Григорова

Вижте артистичната майка на Уил Смит - двамата танцуват заедно за нейния 85-ти юбилей!

Уил Смит и неговата майка Каролайн Брайт отпразнуваха 85-ия ѝ рожден ден, танцувайки заедно на хита на Уитни Хюстън "I Wanna Dance With Somebody."

Видео от партито бе шернато от самия Смит на неговия профил в Instagram. На клипчето се вижда как двамата танцуват ентусиазирано, а по всичко личи, че песента се изпълнява на живо.

“Днес тя става на 85! Честит рожден ден, Мам-Мам. Нека танцуваме заедно до 100” - написа актьорът към видеото.

View post on Instagram
 

Миналата година на пазара излезе автобиографията на Смит, която носи кратичкото заглавие “Уил”. В нея феновете му се запознаха с редица шокиращи подробности от личния му живот, една от които, че е имал желание да убие баща си. В книгата си актьорът пизнава, че баща му е бил алкохолик и е биел майка му.

Но една определена случка повлияла много сериозно на Уил Смит. Според актьора, когато е бил на девет години, баща му ударил майка му толкова силно в главата, че тя дори загубила съзнание за момент и започнала да плюе кръв.

View post on Instagram
 


Смит пише, че тогава не е направил нищо, защото се е страхувал, но се е зарекъл, че един ден, когато порасне и стане достатъчно голям, ще отмъсти за майка си. И такъв момент му се е отдал години по-късно, когато баща му Уилям е диагностициран с рак и не е можел да ходи сам.

View post on Instagram
 


Уил Смит съвсем открито споделя, че е имало момент, в който е трябвало да избута количката, в която баща му е седял, от спалнята до банята. Но по пътя минавал близо до стълби. Актьорът е честен, че за част от секундата през ума му е минало дали да не го бутне по стълбите, за да може най-накрая да изпълни обещанието си, дадено преди много години и да отмъсти за майка си. Той обаче решава да не го направи и така тъмната му страна не наделява.

Малко след инцидента Каролайн напуска съпруга си.