Вижте дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур гола - защо това момиче ни дава пример да обичаме себе си

Най-голямата дъщеря на Бpyc Уилиc и Деми Мyp - Рyмъp Уилиc, сподели с почитателите си в Инстаграм няколко свои палави снимки по бельо. На тях наследничката на звездната двойка, разведена от вече 20 години, е без грим.

Фотосите, които умишлено са без обработка, са придружени от текст с послание, с което Румър обяснява защо една жена трябва да приеме и харесва тялото си такова, каквото е.

View post on Instagram
 


Очевидно 31-годишната актриса, която смело въври по стъпките на родителите си, не смята, че има перфектна фигура, но това изобщо не ѝ пречи да се цени и обича въпреки несъвършенствата по тялото си.

"Тялото ми е направило толкова много за мен и работи толкова здраво за мен. Въпреки това най-често чува какво не е наред с него", пише Румър. Тя признава, че по време на самоизолацията ѝ е било много трудно да се въздържа от кулинарни изкушения, както и да намира постоянно мотивация в тренировките вкъщи.

View post on Instagram
 

Уилис е категорична, че е напълно нормално да не си перфектен и че именно в несъвършенствата се крие чарът на всеки човек. Според нея по-важното е да бъдеш щастлив и щастието ти да не зависи от телосложение, килограми, идеални форми, цвят на косата и т.н. Тайната е в това просто да се приемеш такъв, какъвто си. В противен случай никога няма да намериш своята вътрешна хармония и да бъдеш щастлив, смята Румър.

"Когато се погледнем в огледалото или на снимка, често първото, които виждаме са нашите недостатъци по себе си, сме самите ние, а не уникалната красота, която притежаваме", споделя още Румър. За да онагледи още повече отношението си по този въпрос и да вдъхне повече увереност и самочувствие у жените, дъщерята на Деми и Брус публикува и видео. На него тя нагледно показва тялото си без фотошоп обработка, в неговата абсолютна естественост.

View post on Instagram
 

Четете още: Съпругата на Брус Уилис няма нищо против той да живее и с Деми Мур