На Лейди Гага несъмнено ѝ върви през последните месеци. Филмът с нейно участие "Роди се звезда" се радва на положителни коментари от страна на публика и критици, а преди броени часове стана ясно, че певицата се е и сгодила.

Мъжът, който е паднал на колене и е предложил на изпълнителката да стане негова законна половинка, е не кой да е, а агентът ѝ Крисчън Карино. От месеци насам се носеха слухове, че той и Гага са се сгодили, но едва вчера вечерта тя потвърди новината.

Известната дама го направи по време на събитие, организирано от списание "Elle". Тогава на червения килим пред насъбралото се множество от репортери Лейди Гага нарече Крисчън Карино "моят годеник". Вестта, че двамата се готвят да минат под венчилото, накара мнозина да предположат, че диамантеният пръстен, с който актрисата се появи за първи път края на септември на премиера на "Роди се звезда", всъщност е годежен. Бижуто се характеризира не само с изящна изработка, но и с впечатляваща цена от близо 400 000 долара, разкриват от E! News.

Припомняме ви, че искрата между Гага, която според клюките може да се сдобие и с номинация за "Оскар" за ролята си в "Роди се звезда", и Крисчън Карино пламна преди около година. Крисчън е на 49, с цели 17 години по-възрастен от певицата, и освен нея представлява още величия от света на шоубизнеса, сред които са Майли Сайръс и Джъстин Бийбър.

Карино има един брак зад гърба си, от който има дъщеря. Лейди Гага все още не е минавало под венчилото, но пък бе сгодена за актьора Тайлър Кини.