Автор
Антония Дамянова

Вижте как един 4-годишен джентълмен очарова Кейт Мидълтън, както никой досега! (Снимки)

Кейт Мидълтън посети Уелс със съпруга си принц Уилям във вторник. Това е първото пътуване на кралската двойка в страната, откакто станаха принц и принцеса на Уелс ден след кончината на кралица Елизабет Втора.

Докато посещаваше спасителната станция на RNLI Holyhead, за да се срещне с членове на екипажа, доброволци и други, подпомогнати от местното звено, 40-годишната принцеса преживя емоционална среща с едно много специално 4-годишно момче на име Тео Кромптън. То носеше в ръката си малък букет, който лично трябваше да връчи на принцесата на Уелс.

При срещата на двамата обаче развълнуваното момченце изпадна в такъв изблик на радост, който лесно може да се долови от снимката. Също толкова възторжена от срещата, Кейт прие розите и приклекна до малкия джентълмен, докато Уилям бавно се приближаваше към тях.



След посещението на станцията за спасителни лодки двойката направи кратка разходка до Marine и Café Bar Holyhead, за да се срещне с хора от малките предприятия и организации като Coastguard и Sea Cadets.

Следобед кралската двойка се отправи на юг към крайбрежния град Суонзи, за да посети преустроената църква „Св. Тома“, превърната във вдъхновяващ обществен център, предлагащ жизненоважни дарения за стотици майки и бебета в нужда.



Принцеса Кейт сияеше в стилно пурпурно палто, което тя бе комбинирала с шикозен изцяло черен ансамбъл, включващ широки панталони с колан, лек плетен пуловер, чифт токчета и малка черна чанта.

Принц Уилям изглеждаше елегантен в морскосиния си костюм, вратовръзка в същия цвят и кафяви велурени обувки.

Впоследствие двамата посетиха Marine и Café Bar Holyhead, където се срещнаха с хора от местния бизнес и организации, включително бреговата охрана и морските кадети.

Четете още: Стил и изящество: Кралица Рания и дъщеря ѝ приковаха вниманието в Ню Йорк (Снимки)